Ο Μίτσελ πέρασε από τεστ τα... καρύδια του Βαλντεράμα

Ο Κάρλος Βαλντεράμα θέλησε να ευαισθητοποιήσει τους άνδρες όσον αφορά τον καρκίνο των όρχεων, φέρνοντας ως παράδειγμα, με... λεπτομέρειες μάλιστα, την κλασική φάση με αντίπαλο τον Μίτσελ, όπου ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού του πιάνει τα... καρύδια (VIDEO).

Ο Μίτσελ πέρασε από τεστ τα... καρύδια του Βαλντεράμα
valderama michel

Ποιος θα το περίμενε. Περίεργες στιγμές που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αρκετά χρόνια αργότερα γίνονται... καμπάνια για καλό σκοπό. Μία τέτοια αφορά τους Κάρλος Βαλντεράμα και Μίτσελ.

Το 1991 οι δυο τους βρέθηκαν αντιμέτωποι στην Πριμέρα και το ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Βαγιαδολίδ, με την "βασίλισσα" να επικρατεί 1-0. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έμεινε στη μνήμη των φιλάθλων όχι για το θέαμα, αλλά γιατί ο Μίτσελ στην προσπάθεια του να εκνευρίσει τον Κολομβιανό, τον έπιασε από τα... καρύδια.

Σήμερα, 26 χρόνια αργότερα, ο Βαλντεράμα πήρε μέρος σε μία καμπάνια για τον καρκίνο των όρχεων και περιέγραψε με... λεπτομέρειες πως τον άγγιξε ο Μίτσελ. Ο λόγος προφανής. Με τρία απλά βήματα (ή... αγγίγματα), είναι εύκολο ένας άνδρας να εντοπίσει αν υπάρχει κάποιο εξόγκωμα στην ευαίσθητη περιοχή.

Ο παλαίμαχος με την χαρακτηριστική... αφάνα ευχαρίστησε τον Μίτσελ που του έπιασε τα... καρύδια, αφού προφανώς δεν βρήκε κάτι το... περίεργο στην περιοχή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK