Ο Ομπαμεγιάνγκ "τρέλανε" το γκαλά με την εμφάνισή του!

Ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έκλεψε την παράσταση στη βράβευση για τον κορυφαίο Αφρικανό ποδοσφαιριστή για το 2016 αφού εμφανίστηκε με casual ντύσιμο (φωτογραφίες).

Είθισται στις διάφορες εκδηλώσεις για τη βράβευση ποδοσφαιριστών οι παίκτες που ανεβαίνουν στο πάλκο να εμφανίζονται με κοστούμι ακολουθώντας τον σχετικό dress-code, όμως ο Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έσπασε το "πρωτόκολλο".

 

Και αυτό γιατί εμφανίστηκε στην εκδήλωση για τη βράβευση του κορυφαίου Αφρικανού ποδοσφαιριστή για το 2016 με απόλυτα αθλητική περιβολή, φορώντας T-shirt με το σήμα της Ferrari και καπέλο του μπέιζμπολ, την ίδια ώρα που ο νικητής Ριγιάντ Μαχρέζ αλλά και ο Σαντιό Μανέ "έλαμπαν" με τα πανάκριβα κοστούμια τους.

 

Μην νομίζετε πάντως ότι η επιλογή του Ομπαμεγιάνγκ έγινε λόγω στιλ ή της ανάγκης να διαφέρει... Υπαγορεύτηκε από την ανάγκη της στιγμής, με τον άσο της Ντόρτμουντ να χάνει τη βαλίτσα με τα πράγματά του...

 

"Εκείνη η στιγμή που μόλις φτάνεις στην τελετή για τη βράβευση του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς και έχουν χάσει τις βαλίτσες σου!! Οπότε έτσι θα ντυθούμε απόψε, ευχαριστούμε Lufthansa", έγραψε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Ομπαμεγιάνγκ.