Ο ποδοσφαιριστής που τρέμουν ΟΛΟΙ για λάθος λόγο!

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα το όνομα σου να φέρνει... τρόμο σε όποιον το προφέρει! Κάπως έτσι την πάτησε 14χρονος Περουβιανός ποδοσφαιριστής, που τον έχουν μπερδέψει με τον πιο γνωστό τρομοκράτη. Δεν θα πιστεύετε πως λέγεται!

Η ιστορία του νεαρού Χιμένες Λόπες, της Ουνιόν Κομέρσιο, είναι από τις πιο απίθανες που μπορεί να σου σκαρώσει η ζωή. Ποδοσφαιριστής και μάλιστα από τα ανερχόμενα ταλέντα της χώρας του, διεθνής με τις "μικρές" εθνικές, αλλά έχει ένα... ελάττωμα.

Σε τέτοιο σημείο που τόσο η ομάδα του όσο και η εθνική Περού λένε τη... μισή αλήθεια!

Κι όταν λέμε "μισή αλήθεια" εννοούμε πως αναφέρουν το μισό του... όνομα! Βλέπετε το Χιμένες Λόπες ακολουθούν τα... Οσάμα Βινλάντεν! Το πιάσατε; Θυμίζει τον πιο γνωστό τρομοκράτη!

Όπως παραδέχθηκε ο 14χρονος άσος, οι φίλοι του κάθε φορά που τον βλέπουν του ρίχνουν τρελή καζούρα, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στους αγώνες. Τα ΜΜΕ στην λατινική Αμερική αναφέρουν πως ο Οσάμα Βινλάντεν έχει αποφασίσει να αλλάξει το όνομα του μόλις κλείσει τα 18!

Μεταξύ μας τώρα, δεν έχει και άδικο για την απόφαση του...

 

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.