Ο Ρονάλντο αποκάλυψε πού έβγαινε τελευταίος!

Ο Ρονάλντο δεν ήταν και ο πλέον φανατικός των... προπονήσεων, όμως αυτό που αποκάλυψε στο πλαίσιο βράβευσής του στη Βραζιλία ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να φανταστεί κανείς!

Θεωρείται δικαιολογημένα ως ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην ιστορία της Βραζιλίας αλλά και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και οι δηλώσεις του προκαλούν ενδιαφέρον ακόμα και τώρα που έχει κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Πόσο μάλλον όταν "βγάζει στη φόρα" ιστορίες από το παρελθόν που δεν έχουν ξανακουστεί ποτέ...

Ο Ρονάλντο, το διάσημο "φαινόμενο" των γηπέδων, τιμήθηκε στο στάδιο "Azteca" της πόλης του Μεξικού και στο πλαίσιο των δηλώσεών του μίλησε για τη διαφορά στις προπονήσεις μεταξύ Βραζιλίας και Ευρώπης.

 

"Η ένταση ήταν εντελώς διαφορετική. Στην Βραζιλία έκανες προπόνηση για δύο ώρες ενώ στην Ευρώπη τα έκανες όλα σε μία ώρα. Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο, επειδή έκανες προπόνηση με την ίδια ένταση την οποία είχες στα παιχνίδια", δήλωσε αρχικά ο 40χρονος πρώην άσος, για να εξομολογηθεί στη συνέχεια την... αχίλλειο πτέρνα του.

"Εγώ υπέφερα κάθε χρόνο στις καλοκαιρινές προετοιμασίες. Με σκότωναν! Στις διακοπές μου υπέφερα με τη σκέψη ότι θα έπρεπε να κάνω το Τεστ Cooper κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας (σ.σ οι παίκτες τρέχουν 12 λεπτά και καλούνται να καλύψουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απόσταση).

Ήμουν πάντα ο τελευταίος, αλλά ήμουν ο πρώτος σε ταχύτητα, μου άρεσε πάρα πολύ να τρέχω".

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!