Ο Ρονάλντο καλύτερος από τον Μέσι. Στο FIFA

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου στον... κόσμο του FIFA. Πού καταποντίζεται ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Ρονάλντο καλύτερος από τον Μέσι. Στο FIFA

Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει υψηλότερο rating από τον Λιονέλ Μέσι στο νέο FIFA 17; Τούτο το μέγα ερώτημα ήρθε να προκαλέσει νέες διχογνωμίες και αντιδράσεις μεταξύ των ποδοσφαιρόφιλων - φαν του βιντεοπαιχνιδιού.

Άνθρωποι που αρέσκονται σε... θρύλους κάνουν λόγο για συνωμοσία και μεροληπτική διάθεση υπέρ του Πορτογάλου της Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλοι, οι πιο... μαθηματικοί, πως οι τίτλοι σε Champions League και EURO έφεραν τον "CR" ένα βήμα πιο μπροστά από τον Λίο. Όσοι επιστρατεύουν το χιούμορ υποστηρίζουν πως συνέβη επίτηδες για να μην κλάψει ο Ρονάλντο και να επανέλθει στο φυσικό χρώμα του το μαλλί του Μέσι.

Ό,τι κι αν ισχύει η πραγματικότητα είναι μία: ο Ρονάλντο είναι παίκτης του 94 υπερτερώντας σε pace - shooting - physicality, ενώ ο Μέσι είναι παίκτης του 93 χάρη στο dribbling και στο passing. Υστερεί όμως εμφανώς σε σωματικές δυνάμεις-φυσική κατάσταση.

Οι καρτέλες αμφότερων:

Ο Ρονάλντο καλύτερος από τον Μέσι. Στο FIFA
Ο Ρονάλντο καλύτερος από τον Μέσι. Στο FIFA

Τρίτος με 92 βαθμούς είναι ο Νεϊμάρ χάρη στο 95 του dribbling και τέταρτος ο Λουίς Σουάρες με τους ίδιους βαθμούς, αλλά -10 από τον Βραζιλιάνο στο pace. Κορυφαίος γκολκίπερ είναι ο Μανουέλ Νόιερ αφήνοντας πίσω και τον Νταβίντ Ντε Χέα και τον Τιμπό Κουρτουά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK