Ο θρυλικός Τσιλαβέρτ έγινε αγνώριστος με τα κιλά που πήρε!

Η απόλυτη μεταμόρφωση: δεκατρία χρόνια από τότε που κρέμασε τα γάντια του ο σπουδαίος Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ φαντάζει άλλος άνθρωπος με δεκάδες παραπανίσια κιλά (PHOTOS)!

ASUNCI=N, PARAGUAY:  Paraguayan goalie Jose Luis Chilavert celebrates the first goal scored by his team during a Japan-Korea 2002 World Cup qualification match against Peru, 15 November 2000, at the Defensores del Chaco Stadium in Asuncion.  AFP PHOTO / Daniel GARCIA (Photo credit should read DANIEL GARCIA/AFP/Getty Images)
ASUNCI=N, PARAGUAY: Paraguayan goalie Jose Luis Chilavert celebrates the first goal scored by his team during a Japan-Korea 2002 World Cup qualification match against Peru, 15 November 2000, at the Defensores del Chaco Stadium in Asuncion. AFP PHOTO / Daniel GARCIA (Photo credit should read DANIEL GARCIA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Θυμάστε τον Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ; Ναι, αναφερόμαστε στον γκολκίπερ-γκολτζή, σπεσιαλίστα στα χτυπήματα πέναλτι και στις εκτελέσεις φάουλ που σκόραρε 59 γκολ (!) σε 20 χρόνια καριέρας (δεύτερος στη σχετική λίστα πίσω από τον Ροζέριο Σένι) και στον μοναδικό τερματοφύλακα στον κόσμο που έχει σημειώσει χατ-τρικ σε ένα ματς!

Ο θρυλικός Τσιλαβέρτ έγινε αγνώριστος με τα κιλά που πήρε!

Όσοι είναι άνω των 30 ετών και τον έχουν δει να αγωνίζεται (κυρίως με την εθνική Παραγουάης) είναι δύσκολο να τον ξεχάσουν, πλέον όμως είναι δύσκολο να τον... αναγνωρίσουν! Τουλάχιστον αν λάβουμε υπόψη του μία φωτογραφία η οποία κάνει το γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου και η οποία δείχνει τον 51χρονο παλαίμαχο άσο εντελώς μεταμορφωμένο, με δεκάδες παραπανίσια κιλά στο σώμα του.

Ο θρυλικός Τσιλαβέρτ έγινε αγνώριστος με τα κιλά που πήρε!

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Τσιλαβέρτ έχει γίνει διάστημος και για τους καυγάδες του εντός γηπέδου με συμπαίκτες και αντιπάλους (με αποτέλεσμα να κερδίσει το προσωνύμιο "Bulldog") ενώ η κόντρα του με τον Μαραντόνα είναι γνωστή τοις πάσοι. Είχε άλλωστε δώσει ρεσιτάλ με την εξής ατάκα για τον Αργεντινό πριν αρκετά χρόνια:

Ο θρυλικός Τσιλαβέρτ έγινε αγνώριστος με τα κιλά που πήρε!

"Όταν υπάρχουν χρήματα, ο Μαραντόνα γυρνάει από την άλλη πλευρά και ξεχνάει ότι πρέπει να υποστηρίξει αυτούς που έχουν πραγματική ανάγκη". Φυσικά έχει γράψει ιστορία και με όσα είχε δηλώσει κάποτε για τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Λατινικής Αμερικής: "Είναι πιο διεφθαρμένος από αυτούς που είναι στη φυλακή", είχε ξεστομίσει ο Παραγουανός παλαίμαχος γκολκίπερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK