Ο Χάσι, ο Λεμονής τα πετροδόλαρα και ο... Πανηλειακός!

Ο Μπέσνικ Χάσι επιστρέφει στους πάγκους για να προπονήσει ομάδα την οποία κόουτσαρε στο παρελθόν ο Τάκης Λεμονής. Πώς όμως στο παιχνίδι μεταξύ των... αντικαταστατών (στον Ολυμπιακό) εμπλέκεται ένας Σέρβος προπονητής που έγινε μάνατζερ (για λίγο) και τον ξέρουν καλά στον Πανηλειακό;

Ο Χάσι, ο Λεμονής τα πετροδόλαρα και ο... Πανηλειακός!

Η ζωή κάνει κύκλους, ειδικά στο ποδόσφαιρο μιλάμε για μια... σβούρα που όλο γυρίζει και μπορεί να φέρει τρεις πρώην "Ελληνες" ν' ανακατεύονται σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και συγκεκριμένα την Αλ Ραέντ που τερμάτισε 13η στο πρωτάθλημα της χώρας.

Λοιπόν, η είδηση είναι πως ο Μπέσνικ Χάσι επιστρέφει στους πάγκους μετά την αποτυχημένη πορεία του στον Ολυμπιακό για ν' αναλάβει το προαναφρθέν κλαμπ το οποίο μέχρι πρότινος καθοδηγούσε ο Αλεξάντρ Ίλιτς.

Τον 49χρονο Σέρβο οι φαν του ελληνικού ποδοσφαίρου θα τον θυμούνται από τη διετή παρουσία του ως παίκτη στον Πανηλειακό το μακρινό 1995, μέχρι το 1997 που έφυγε για να παίξει μπάλα στο Βέλγιο για την Μπριζ.

Βέβαια, η ιστορία του με την πατρίδα μας και τον Πανηλειακό είχε και δεύτερο μέρος, καθώς ο Ίλιτς κόουτσαρε την ομάδα το 2007 από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο. Από εκεί και έπειτα συνέχισε την προπονητική του καριέρα στην Αραβία, ενώ έγινε και μάνατζερ για μερικά χρόνια.

Μόλις επέστρεψε στην προπονητική, μαντέψτε ποιον αντικατέστησε στην πρώτη του θητεία στην Αλ Ραέντ. Τον Τάκη Λεμονή...

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έκατσε στον πάγκο της συγκεκριμένης ομάδας από τον Σεπτέμβρη του '15 μέχρι τον Φεβρουάριο του '16 που έφυγε για να έρθει ο Ίλιτς! Και τώρα, ο Σέρβος που έφυγε από την Αλ Ραέντ τον αντικαθιστά ένας πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, ο Μπέσνικ Χάσι τον όποιο πέρυσι είχε αλλάξει ο Λεμονής στους "ερυθρόλευκους". Είπαμε, η ζωή κάνει κύκλους.

News 24/7

24MEDIA NETWORK