Ο Ζιντάν μπορεί να γίνει κατά 200.000.000 ευρώ πλουσιότερος

Τι κι αν αποχώρησε από τον πάγκο της πιο επιτυχημένης ομάδας στην Ευρώπη; Ο Ζιντάν έχει πολλές προτάσεις να εξετάσει για το μέλλον της καριέρας του και μία από αυτές μπορεί να τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή στον κόσμο, προσφέροντάς του το "αστρονομικό" ποσό των 200 εκατ. ευρώ!

Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena)
Real Madrid head coach Zinedine Zidane gestures during the Champions League round of sixteen second leg soccer match between Paris St. Germain and Real Madrid at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Christophe Ena) AP IMAGE

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, μετά τον τρίτο συνεχόμενο ευρωπαϊκό θρίαμβο στο Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον πάγκο του συλλόγου, εκπλήσσοντας τους πάντες με την απόφασή του.

Παρόλα αυτά, δεν θα παραμείνει για πολύ καιρό άνεργος. Ούτε θα μείνει... άφραγκος, αν κρίνουμε από την "εξωφρενική" πρόταση που πρόκειται να δεχτεί σύντομα, ώστε να συνεχίσει άμεσα τη προπονητική του καριέρα σε νέο "σταθμό".

Σύμφωνα με tweet του Αιγύπτιου δισεκατομμυριούχου, Ναγκίμ Σαουίρις, ο Γάλλος τεχνικός αναμένεται να λάβει προσφορά 50 εκατ. ευρώ τον χρόνο από την Εθνική του Κατάρ σε τετραετές συμβόλαιο, κάτι που σημαίνει πως ο "Ζιζού" θα αμοίβεται με 135 χιλιάδες ευρώ τη μέρα και συνολικά θα έχει "μαζέψει" μέχρι το 2022, 200 εκατ. ευρώ!

Προφανώς και η συγκεκριμένη κίνηση της ασιατικής χώρας γίνεται ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, το οποίο έχει αναλάβει να "φιλοξενήσει" το Κατάρ και ευελπιστεί, ότι με τον Ζιντάν στον πάγκο, το αντιπορσωπευτικό της συγκρότημα θα παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές σύνολο.

Μένει να δούμε αν το συγκεκριμένο tweet θα γίνει... πράξη και αν ο 45χρονος κόουτς επιλέξει τελικά τα λεφτά αντί της... ηρεμίας του, καθώς όπως δήλωσε δεν ψάχνει να αναλάβει αυτό το διάστημα κάποια ομάδα. Πάντως, ο Αιγύπτιος businessman κάτι παραπάνω πρέπει να γνωρίζει, μια και βρίσκεται μέσα στον "κόσμο" του χρήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ TWEET ΤΟΥ ΑΙΓΥΠΤΙΟΥ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK