Ο Ζιντάν βρήκε τετράδα-φωτιά πριν του γίνει καν το τηλεφώνημα...

Ο Ζινεντίν Ζιντάν αποδεικνύει πως είναι ιδιαίτερα προνοητικός καθώς έχει ήδη ετοιμάζει μεταγραφική λίστα σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απολύσει τον Μουρίνιο και τον χρίσει για διάδοχό του!

"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", λέει ο θυμόσοφος λαός και ο Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως ανήκει σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων, που φροντίζουν να είναι 100% έτοιμοι προκειμένου μη βρεθούν ποτέ απροετοίμαστοι.

Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά σημερινό δημοσίευμα της "Mirror", το οποίο αποκαλύπτει πως ο πρώην τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης έχει έρθει ήδη σε επαφή με τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ενδεχομενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας αν φύγει ο Μουρίνιο και μάλιστα έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του.

Συγκεκριμένα, στη λίστα του "Ζιζού" για την επόμενη ημέρα του αγγλικού συλλόγου που θα περιλαμβάνει και αυτόν στο τιμόνι, βρίσκονται τέσσερα "δυνατά" ονόματα: Τόνι Κρόος, Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες και Έντινσον Καβάνι.

Με τον πρώτο έχει συνεργαστεί και μάλιστα έχει πανηγυρίσει μαζί του τρία Champions League, ενώ το όνομα που προκαλεί έκπληξη είναι αυτό του Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό να αποχωρεί το καλοκαίρι του 2017 από την Ρεάλ με προορισμό την Μπάγερ από τη στιγμή που δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τον Ζιντάν στον πάγκο των "μερένγκες".