Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες

Οι ελεύθεροι παίκτες με τα πιο δυνατά ονόματα στην αγορά.

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες

Δύο είναι τα πιο περιζήτητα πράγματα κάθε καλοκαίρι. Μια παγωμένη μπύρα και ένας καλός ελεύθερος ποδοσφαιριστής. Με το που κάτσεις σε μια ταβέρνα, ένα καφέ ή ένα μπαρ το πρώτο πράγμα που ζητάς είναι μια μπύρα για να σε ξεδιψάσει και μετά αρχίζεις να ασχολείσαι με τα υπόλοιπα.

Το ίδιο συμβαίνει και με τους ποδοσφαιριστές. Την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, ο κάθε τεχνικός διευθυντής ψάχνει πρώτα να βρει τους καλύτερους ελεύθερους παίκτες και μετά ασχολείται με τους υπόλοιπους.

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες

Όσον αφορά τις μπύρες, χωρίς αμφιβολία η πιο περιζήτητη μπύρα του καλοκαιριού είναι η Amstel Free, η μπύρα που χαρίζει φυσική απόλαυση, αφού διαθέτει υπέροχη δροσιστική γεύση και 0.0% αλκοόλ ( #AmstelFree). Όσον αφορά τους ελεύθερους -μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο- ποδοσφαιριστές η λίστα είναι πιο μεγάλη. Εδώ θα βρείτε τους 11 πιο περιζήτητους.

ΜΙΓΚΕΛ ΒΕΛΟΣΟ

Για τον Πορτογάλο, ενδιαφέρθηκε πριν λίγες εβδομάδες ο Ολυμπιακός, αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε για τους πρωταθλητές, γιατί όλα έδειχναν πως είχε έρθει σε συμφωνία με την Μονακό. Τελικά, δεν τα βρήκε με τους Γάλλους και συνεχίζει να αποτελεί ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του φετινού καλοκαιριού.

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες
Βελόσο

Θέση: Αμυντικό χαφ

Αξία: 7.500.000 ευρώ

Ηλικία: 30

Εθνικότητα: Πορτογάλος

Προηγούμενη ομάδα: Διναμό Κιέβου

ΝΤΟΥΓΚΛΑΣ

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός αποτελεί μια πολύ καλή περίπτωση για όσους θέλουν να δέσουν το κέντρο τους. Μπορεί με την Ντνίπρο να μην "έβγαλε μάτια", αλλά λόγω ηλικίας η χρηματιστηριακή του αξία παραμένει ψηλά και σίγουρα θα πάρει μια δεύτερη ευκαιρία στην Ευρώπη.

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες

Θέση: Αμυντικό χαφ

Αξία: 5.500.000 ευρώ

Ηλικία: 26

Εθνικότητα: Βραζιλιάνος

Προηγούμενη ομάδα: Ντνίπρο

ΝΤΑΝΙΕΛ ΟΣΒΑΛΝΤΟ

Δεν το λες και το καλύτερο παιδί. Από την Μπόκα τον έδιωξαν, γιατί τον βρήκαν να καπνίζει στα αποδυτήρια. Παρόλα αυτά, έχει φορέσει πολλές σπουδαίες φανέλες (Γιουβέντους, Ρόμα, Φιορεντίνα, Εσπανιόλ, Σαουθάμπτον) και άλλες τόσες ομάδες τον θέλουν και φέτος, παίρνοντας το ανάλογο βέβαια ρίσκο.

Buenos Aires, Daniel Osvaldo festeja su gol, el sefgundo de Boca, que está ganando 2-1 a Defensa y Justicia por la quinta fecha del torneo de primera división en La Bombonera
Foto: Víctor Carreira/ema
Ντάνι Οσβάλντο BUENOS AIRES, DANIEL OSVALDO FESTEJA SU GOL, EL SEFGUNDO DE BOCA, QUE ESTA GANANDO 2-1 A DEFENSA Y JUSTICIA POR LA QUINTA FECHA DEL TORNEO DE PRIMERA DIVISION EN LA BOMBONERA FOTO: VICTOR CARREIRA/EMA

Θέση: Επιθετικός

Αξία: 5.000.000 ευρώ

Ηλικία: 30

Εθνικότητα: Ιταλός

Προηγούμενη ομάδα: Μπόκα Τζούνιορς

ΜΑΡΤΙΝ ΚΑΣΕΡΕΣ

Μπορεί η περσινή χρονιά να μην έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον πρώην παίκτη της Γιουβέντους (βλ. ρήξη αχίλλειου), ωστόσο ο Ουρουγουανός θα έχει αυτό το καλοκαίρι μια πληθώρα προσφορών στη διάθεση του για να διαλέξει που θα συνεχίσει την καριέρα του. Νάπολι, Γαλατασαράι, Ρόμα...

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες
Κάσερες

Θέση: Σέντερ Μπακ

Αξία: 5.000.000 ευρώ

Ηλικία: 29

Εθνικότητα: Ουρουγουανός

Προηγούμενη ομάδα: Γιουβέντους

ΜΑΤΙΕ ΦΛΑΜΙΝΙ

Πριν λίγους μήνες ο Γάλλος μέσος προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε. Η εμπειρία του σε Μαρσέιγ, Μίλαν και Άρσεναλ αποτελεί εχέγγυο για όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει και είναι ήδη αρκετές αυτές που παλεύουν να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες
Φλαμινί

Θέση: Αμυντικό χαφ

Αξία: 4.000.000 ευρώ

Ηλικία: 32

Εθνικότητα: Γαλλική

Προηγούμενη ομάδα: Άρσεναλ

ΕΜΙΛΙΟ ΙΣΑΓΚΙΡΕ

Ποιος θα το φανταζόταν πριν μερικά χρόνια, πως ένας παίκτης από την Ονδούρα θα ήταν περιζήτητος! Κι όμως, ο 30χρονος αριστερός μπακ, αφού επί έξι χρόνια είχε πάρει τη φανέλα του βασικού της Σέλτικ στο "σπίτι" του, τώρα είναι ελεύθερος και μελετάει τις προτάσεις του.

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες
Ισαγκίρε

Θέση: Αριστερό μπακ

Αξία: 3.000.000 ευρώ

Ηλικία: 30

Εθνικότητα: Ονδούρες

Προηγούμενη ομάδα: Σέλτικ

ΡΑΟΥΛ ΜΕΪΡΕΛΕΣ

Ο Πορτογάλος με τα άπειρα τατουάζ και τα τρελά κουρέματα έχει πρωταγωνιστήσει σε πάμπολλα καλοκαιρινά μεταγραφικά σενάρια. Μπόρνμουθ και Άστον Βίλα είναι μερικές από τις ομάδες που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Μεϊρέλες, αλλά αυτός δεν έχει ακόμα αποφασίσει τι είναι καλύτερο για το μέλλον του.

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες
Μεϊρέλες

Θέση: Αμυντικό χαφ

Αξία: 2.750.000 ευρώ

Ηλικία: 33

Εθνικότητα: Πορτογάλος

Προηγούμενη ομάδα: Φενέρμπαχτσε

ΑΡΤΕΜ ΦΕΝΤΕΤΣΚΙ

Ο Ουκρανός ήταν μέλος της τρομερής Ντινίπρο που έφτασε μέχρι τον τελικό του Europa League της σεζόν 2014-15, αλλά η γνωστή Σεβίλλη δεν τον άφησε να σηκώσει την κούπα. Μετά από μια πλούσια καριέρα στην Ουκρανία, ήρθε η ώρα (;) για τον Φεντέτσκι να μετακομίσει πιο δυτικά.

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες
Φεντέτσκι

Θέση: Δεξί μπακ

Αξία: 2.500.000 ευρώ

Ηλικία: 31

Εθνικότητα: Ουκρανός

Προηγούμενη ομάδα: Ντνίπρο

ΧΑΒΙΕΡ ΕΣΠΙΝΟΖΑ

Προϊόν της Μασία ο Ισπανός. Δεν κατάφερε, όμως, να παίξει στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα και μετακόμισε στην Βιγιαρεάλ η οποία τον δάνεισε σε Αλμερία και Έλτσε. Έχοντας δυο γεμάτες σεζόν, είναι έτοιμος για τον επόμενο του σταθμό, με αρκετές ισπανικές ομάδες να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες
Εσπινόζα

Θέση: Δεξί εξτρέμ

Αξία: 1.740.000 ευρώ

Ηλικία: 23

Εθνικότητα: Ισπανός

Προηγούμενη ομάδα: Βιγιαρεάλ

ΜΑΡΤΙΝ ΝΤΕΜΙΚΕΛΙΣ

Μέχρι και την περασμένη σεζόν ο Αργεντίνος αγωνιζόταν σε τοπ επίπεδο. Είχε αρκετές συμμετοχές με τη Σίτι τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Ευρώπη. Μπορεί να είναι 35 χρονών, αλλά όλα δείχνουν πως μπορεί να αγωνιστεί για ακόμα 1-2 χρόνια σε πολύ καλό επίπεδο.

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες
Ντεμικέλις

Θέση: Σέντερ μπακ

Αξία: 2.000.000 ευρώ

Ηλικία: 35

Εθνικότητα: Αργεντινός

Προηγούμενη ομάδα: Μάντσεστερ Σίτι

ΜΑΡΟΥΑΝ ΣΑΜΑΚ

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε έντονη φημολογία για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Σαμάκ. Ενδιαφέρον το οποίο δεν προχώρησε. Παρόλα αυτά, είναι θέμα χρόνου να ανακοινωθεί ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του.

Οι 11 free πιο περιζήτητοι παίκτες
Σαμάκ

Θέση: Επιθετικός

Αξία: 2.000.000 ευρώ

Ηλικία: 32

Εθνικότητα: Μαροκινός

Προηγούμενη ομάδα: Κρίσταλ Πάλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μεταγραφικό πάρε-δώσε: Η πρωτοποριακή πλατφόρμα του Conta.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK