Οι οπαδοί είπαν "ΦΥΓΕ" στον Στραματσόνι με σούπερ πανό!

Οι οπαδοί της Σπάρτα Πράγας δεν... αντέχουν άλλο τον Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο της ομάδας τους και έδειξαν τα αισθήματά τους μέσα από πανό (PHOTO)!

Ή εκείνοι ή αυτός... Η Σπάρτα Πράγας επιβλήθηκε 3-0 της Τέπλιτσε στο τελευταίο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα Τσεχίας όμως στις εξέδρες το κλίμα μόνο γιορτινό δεν ήταν.

 

Οι δέκα πόντοι διαφοράς από την κορυφή της βαθμολογίας (σε αυτήν βρίσκεται η Βιτκόρια Πλζεν) μετά τη συμπλήρωση οκτώ αγωνιστικών είναι κάτι με το οποίο αδυνατού να συμφιλιωθούν οι οπαδοί και την Κυριακή φρόντισα να το δείξουν.

 

Αφενός με την απουσία τους από το γήπεδο, με τους οργανωμένους να αφήνουν άδεια τη θύρα που τους φιλοξενεί και αφετέρου με ένα πανό που άφησαν στη... θέση τους με ξεκάθαρο μήνυμα προς τον "Στράμα".

 

"Arrivederci Stramaccioni" (Εις το επανιδείν Στραματσόνι), έγραφε το πανό που είχε το πρόσωπο του πρώην τεχνικού του Παναθηναϊκού μέσα σε έναν κύκλο με τη μορφή του "STOP" και μένει να δούμε αν η διοίκηση έχει την ίδια άποψη με τους οπαδούς και προχωρήσει στη λύση της συνεργασίας της μαζί του...