Οι πιο συγκινητικές εικόνες για την Τσαπεκοένσε

Η είδηση του θανάτου 71 ανθρώπων στο Μεντεγίν της Κολομβίας, μεταξύ εκ των οποίων και μέλη της Τσαπεκοένσε, γέμισε με θλίψη ολόκληρο τον πλανήτη και μαζί τα social media που κατακλύστηκαν από συγκινητικά σκίτσα και εικόνες (φωτογραφίες).

Τελικά ο αριθμός των ανθρώπινων ζωών που χάθηκαν στην Κολομβία και την μοιραία πτήση "2933" έφτασε τελικά τους 71, αφού κάποιοι τυχεροί ακύρωσαν για διάφορους λόγους τα σχέδια τους.

Μέσα στις 71 ψυχές, ποδοσφαιριστές και μέλη της ποδοσφαιρικής ομάδας Τσαπεκοένσε που πλέον έχει γίνει παγκόσμιο trend στα social media, με τους φιλάθλους (κι όχι μόνο) να μοιράζονται σκίτσα και φωτογραφίες, θέλοντας να αποτίσουν φόρο τιμής στα θύματα.

Ας δούμε κάποιες από τις πιο συγκινητικές:

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!