Άγρια δολοφονία εξαιτίας... Μέσι-Ρονάλντο!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 34χρονος Νιγηριανός ο οποίος μαχαιρώθηκε από το συγκάτοικό του μετά από άγρια κόντρα των δυο τους σχετικά με το ποιος από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι καλύτερος!

Άγρια δολοφονία εξαιτίας... Μέσι-Ρονάλντο!

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα στo Μουμπάι της Ινδίας το πρωί της Κυριακής (6/3), καθώς ένας 34χρονος Νιγηριανός δολοφονήθηκε από το συγκάτοικό του λόγω διαφωνίας στο δίλημμα Μέσι-Ρονάλντο!

Όπως αναφέρουν οι " Times of India", το θύμα, ο 34χρονος Ομπίνα Ντουρουμτσούκβου, γιόρταζε τα γενέθλιά του παρέα με τον συμπατριώτη του και συγκάτοικό του, τον 22χρονο Μάικλ Τσουκβούμα. Οι δύο άνδρες είχαν κάνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και κατά τις 9 το πρωί της κυριακής αποφάσισαν να παίξουν ποδόσφαιρο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος που νοίκιαζαν.

Καθώς έπαιζαν, λογομάχησαν για το ποιος από τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι καλύτερος. Τα αίματα άναψαν και οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια. Στη συνέχεια ο 22χρονος πήρε ένα άδειο μπουκάλι και το πέταξε προς το μέρος του συγκάτοικού του.

Άγρια δολοφονία εξαιτίας... Μέσι-Ρονάλντο!

Εκείνος όμως το απέφυγε. Έπειτα ο Μάικλ (22χρονος) πήρε ένα κομμάτι από τα γυαλιά που είχαν πέσει στο πάτωμα και το κάρφωσε με δύναμη στο λαιμό του άτυχου 34χρονου, ο οποίος πέθανε σχεδόν ακαριαία. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, η οποία συνέλαβε τον Τσουκβούμα. Όπως δήλωσαν μάλιστα στις αρχές οι γείτονες, οι δυό νεαροί φώναζαν για το ποιος από τους Μέσι και Ρονάλντο είνα καλύτερος!

Να σημειωθεί τέλος ότι και οι δυο τους βρισκόντουσαν παράνομα στην Ινδία, αφού τα διαβατήριά τους είχαν λήξει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK