Ειδύλλιο μεταξύ... Μπλάτερ και Σάικ;

Μία απίστευτη είδηση κυκλοφόρησε στα διεθνή μέσα, τα οποία κάνουν λόγο πως ο παραιτηθείς πρόεδρος της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με την πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιρίνα Σάικ!

Είναι πάση γνωστό πως ένα από τα πάθη του υπό παραίτηση προέδρου της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, είναι η αδυναμία στο ωραίο φύλο, με τον 79χρόνο ισχυρό άνδρα να αρέσκεται μάλιστα στις... αρκετά μικρότερες γυναίκες από εκείνον.

Οι φήμες όμως που ξέσπασαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (5/6), ήρθαν να ταράξουν τα "λιμνάζοντα νερά" του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, κάνοντας λόγο για ερωτικό ειδύλλιο μεταξύ του ιδίου και της Ιρίνα Σάικ.

Όπως αναφέρει και η "Mundo Deportivo", ο ηλικιωμένος άνδρας είχε παλαιότερα σχέση με το εκρηκτικό μοντέλο από την Ρωσία και πρώην αρραβωνιαστικιά του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό που δεν αναφέρεται όμως είναι η εάν αυτή η φημολογούμενη ερωτική σχέση των δύο, ήταν την περίοδο που η Σάικ ήταν ζευγάρι με τον Πορτογάλο επιθετικό.

Στο παρελθόν πάντως οι δυο έχουν παρευρεθεί σε κοινές εκδηλώσεις, με πιο πρόσφατη αυτή στο γκαλά της FIFA για το 2014, όταν ο Ρονάλντο συνόδευε την 29χρόνη καλλονή.

Διαβάστε ακόμη:

Η άγνωστη ζωή του Ζεπ Μπλάτερ: Από την απόλυτη φτώχεια στη χλιδή και τις νεαρές γυναίκες