Ο Ασπρίγια παρουσίασε τα δικά του... προφυλακτικά!

Ο Φαουστίνο Ασπρίγια "έκλεψε την παράσταση" στη Μπογκοτά όταν παρουσίασε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο νέα σειρά προφυλακτικών, με το όνομά του (φωτογραφίες).

Έγινε διάσημος μέσα από τα κατορθώματά του εντός αγωνιστικού χώρου τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο, όμως τώρα ο Φαουστίνο Ασπρίγια αποδεικνύει πως είναι και ένας άνθρωπος με αναπτυγμένο το... επιχειρηματικό πνεύμα.

Στα μέσα της εβδομάδας ο άλλοτε άσος της Πάρμα και της εθνικής Κολομβίας παρουσίασε στη Μπογκοτά τη νέα σειρά προφυλακτικών που φέρνουν το όνομά του (Tino), με τη νέα αυτή σειρά (της εταιρίας CS Pharma) να έχει τέσσερα είδη προφυλακτικών, εκ των οποίων το ένα με γεύση σοκολάτα και το άλλο με φράουλα.

Η δημοφιλία του Ασπρίγια είναι τόσο μεγάλη που στην εκδήλωση αυτή παρέστησαν και οι άλλοτε συμπαίκτες του στους "καφετέρος", Κάρλος Βαλντεράμα και Φρέντι Ρίνκον, ενώ δήλωσε "παρών" και ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ (αγωνίστηκε στην Ένωση τη σεζόν 2011-12), Φαμπιάν Βάργκας.

Ο ΑΣΠΡΙΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΩΝ:

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!