Πρώην κίπερ του Άρη κινδυνεύει με βαριά καμπάνα για ρατσιστική επίθεση

Ο Ντιν Μπουζάνης δεν είδε με καλό μάτι τον έξαλλο πανηγυρισμό αντιπάλου στο... πρόσωπό του και τον "στόλισε" με ρατσιστικό χαρακτηρισμό. Τώρα κινδυνεύει με βαριά τιμωρία (VIDEO).

Η Μέλμπουρν Βίκτορι πανηγύρισε το περασμένο Σάββατο τη νίκη με 2-1 επί της Μέλμπουρν Σίτι σε αγώνα για την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος Αυστραλίας ωστόσο το γεγονός που συγκέντρωσε πάνω του το ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ ήταν ένας "χοντρός καυγάς" που έλαβε χώρα μέσα στο γήπεδο.

 

Ο επιθετικός της Βίκτορι, Μπεσάρτ Μπερίσα, πανηγύρισε κατά πρόσωπο στον τερματοφύλακα της Σίτι, Ντιν Μπουζάνη, και ο ομογενής άλλοτε κίπερ του Άρη όχι μόνο δεν το ανέχτηκε αλλά πέρασε στην αντεπίθεση, χαρακτηρίζοντας "γαμ@@@@@ γύφτο" τον Αλβανό στράικερ.

 

Η συμπεριφορά του πάντως αυτή αναμένεται να του κοστίσει ακριβά καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ η πειθαρχική επιτροπή της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αυστραλία θα του επιβάλλει μίνιμουμ ποινή αποκλεισμού από πέντε αγώνες για τη ρατσιστική του συμπεριφορά.

Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΥΖΑΝΗ ΣΤΟΝ ΜΠΕΡΙΣΑ:

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".