Επίθεση στον Νεϊμάρ από τον "αδερφό" του Καβάνι!

Ο Έντινσον Καβάνι φέρεται να έχει απομονωθεί στα αποδυτήρια της Παρί από την "παρέα" του Νεϊμάρ και για αυτό φρόντισε να βγει μπροστά και να τον υπερασπιστεί ο Ντιέγκο Φορλάν...

Uruguay's Diego Forlan, left, shouts at Colombia's Mario Yepes during the World Cup round of 16 soccer match between Colombia and Uruguay at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, June 28, 2014. (AP Photo/Matt Dunham)
Uruguay's Diego Forlan, left, shouts at Colombia's Mario Yepes during the World Cup round of 16 soccer match between Colombia and Uruguay at the Maracana Stadium in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, June 28, 2014. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν δείχνει να μην έχει αντίπαλο εντός των συνόρων και να είναι εκ των φαβορί τη φετινή σεζόν για να κατακτήσει το Champions League, οι ίδιοι οι παίκτες της δείχνουν να έχουν διάθεση για... αυτογκόλ, με τους Νεϊμάρ και Καβάνι να μην μιλιούνται -εξαιτίας της επιθυμία και των δύο να έχουν τον πρώτο λόγο στα χτυπήματα πέναλτι και φάουλ- και τα αποδυτήρια να μυρίζουν μπαρούτι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από Γαλλία και Ισπανία, ο Νεϊμάρ είναι εκείνος που έχει μεγαλύτερη ισχύ στα αποδυτήρια λόγω της παρουσίας αρκετών Βραζιλιάνων στην ομάδα, με τον Καβάνι να είναι ουσιαστικά μόνος του και να ψάχνει ένα... αντίβαρο.

Αυτό θέλησε να του το δώσει έστω και νοερά ο Ντιέγκο Φορλάν, με τον 38χρονο φορ και συμπαίκτη επί σειρά ετών του "Matador" στην εθνική Ουρουγουάης να παίρνει θέση και να ασκεί έντονη κριτική σε Νεϊμάρ και Ντάνι Άλβες για τον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει...

Uruguay's Edinson Cavani, left, celebrates opening the score against Romania with Diego Forlan, center, and Walter Gargano, right, during a friendly international soccer game in Bucharest, Romania, Wednesday, Feb. 29, 2012.(AP Photo/Vadim Ghirda)
Uruguay's Edinson Cavani, left, celebrates opening the score against Romania with Diego Forlan, center, and Walter Gargano, right, during a friendly international soccer game in Bucharest, Romania, Wednesday, Feb. 29, 2012.(AP Photo/Vadim Ghirda) AP

"Ο Καβάνι ξέρει να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και ξέρει να μιλάει. Δεν χρειάζεται άλλωστε να είναι φίλος με κάποιον, αρκεί εντός γηπέδου να είναι ομάδα.

Εάν υπάρχει ένα πρόβλημα μεταξύ των δύο δεν χρειάζεται να μπαίνει στη μέση ο Ντάνι Άλβες. Είναι μεγάλα παιδιά και δεν χρειάζεται να επέμβει κάποιος τρίτος για να λύσει το θέμα", τόνισε ο άλλοτε άσος των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης, για να προσθέσει:

"Ο Νεϊμάρ πήγε στην Παρί με την ετικέτα της ακριβότερης μεταγραφής στην ιστορία του ποδοσφαίρου αλλά πρέπει να έχει σεβασμό για τον Καβάνι. Αυτά που κάνει τώρα δεν τα έκανε με τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα".

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham, Vadim Ghirda

News 24/7

24MEDIA NETWORK