Φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ το... αουτσάιντερ της λίστας

Επιθυμία του Φλορεντίνο Πέρεθ είναι να δώσει τα "κλειδιά" της Ρεάλ Μαδρίτης στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι. Τα... ανυπέρβλητα εμπόδια, ωστόσο, που παρουσιάζει η περίπτωσή του οδηγούν τους "μερένγκες" στο αουτσάιντερ της λίστας.

Φαβορί για τον πάγκο της Ρεάλ το... αουτσάιντερ της λίστας
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Μετά τη φυγή του Ζιντάν, ο πάγκος της Ρεάλ Μαδρίτης εξακολουθεί να παραμένει "ορφανός" και τα ονόματα που παίζουν για να τον αντικαταστήσουν είναι πολλά.

Απ' τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι της Γιουβέντους, μέχρι και τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο της Τότεναμ. Όσον αφορά τους προαναφερθέντες, οι περιπτώσεις τους αποδεικνύονται τουλάχιστον δύσκολες.

Αφενός ο μεν Ιταλός, που αποτελεί τον διακαή πόθο του Πέρεθ δεν θέλει να φύγει απ' το Τορίνο και αφετέρου, σύμφωνα με τον πρόεδρο των Λονδρέζων ο Αργεντινός " δεν πωλείται ούτε με 100 εκατομμύρια ".

Οι συνεχείς "χυλόπιτες" ανάγκασαν τους ανθρώπους των "μερένγκες" να λάβουν στα υπόψιν τους περιπτώσεις όπως εκείνες του Γκούτι αλλά και του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, Μίτσελ. Και οι δύο, όμως κρίθηκαν ανέτοιμοι για να αναλάβουν το "τιμόνι" ενός τόσο μεγάλου... καραβιού.

Κάπου εδώ έρχεται και "κουμπώνει" ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος απ' τον πάτο της λίστας, αναρριχήθηκε στην κορυφή και πλέον κατέχει την pole position για να χριστεί... αντι-Ζιντάν.

Τουλάχιστον, αυτό αναφέρει η βρετανική "Daily Mail", η οποία διευκρινίζει παράλληλα ότι ο λόγος που κρατάνε στην Ρεάλ μια πισινή και εξακολουθούν να παραμένουν δύσπιστοι σχετικά με τον... φευγάτο απ' την Τσέλσι Ιταλό, είναι ο ασταθής του χαρακτήρας που οδήγησε και στην κόντρα με τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς. Πάντως, η υπόθεση φαίνεται να έχει πολύ ψωμί ακόμα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK