ΜΟΝΟ από αυτήν χάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Την τέταρτη Χρυσή Μπάλα ο Κριστιάνο Ρονάλντο την έχει "καπαρωμένη" για φέτος. Η πρώτη θέση όμως όσον αφορά στον κόσμο που τον ακολουθεί στα social media φαντάζει δύσκολο να κατακτηθεί αφού βλέπει την... πλάτη μίας Αμερικανίδας! Διαβάστε λεπτομέρειες.

ΜΟΝΟ από αυτήν χάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Με 238.000.000 άτομα να τον ακολουθούν μέσω των λογαριασμών που διατηρεί στα social media ο Κριστιάνο Ρονάλντο αφήνει πίσω του ακόμα και τον πλανητάρχη Μπάρακ Ομπάμα, όμως μία γυναίκα δεν του επιτρέπει να πανηγυρίσει αυτή την πρωτιά.

ΜΟΝΟ από αυτήν χάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Πρόκειται για την διάσημη Αμερικανίδα Τέιλορ Σουίφτ η οποία σύμφωνα με την έρευνα της εταιρίας "Apple Tree Communications" έχει 246.000.000 followers (η έρευνα λαμβάνει υπόψη τους λογαριασμούς σε Facebook, Twitter και Instagram), με τον "CR7" να μπορεί να παρηγοριέται από το γεγονός ότι είναι ο μοναδικός άνδρας στις πρώτες πέντε θέσεις της λίστας με τα δημοφιλέστερα πρόσωπα στον πλανήτη, όπου συναντάμε επίσης τις Κέιτι Πέρι (219.000.000), Σελένα Γκόμες (205.000.000) και Ριάνα (190.000.000).

Πέρα από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, ο μοναδικός άνδρας που έχει θέση στο Top-10 της λίστας είναι ο Τζάστιν Μπίμπερ ενώ για να βρούμε άλλους ποδοσφαιριστές με τόσο δυνατό "ρεύμα" θα πρέπει να φτάσουμε στο Νο 13 και στο Νο 14, όπου βρίσκονται οι Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι αντίστοιχα.

ΜΟΝΟ από αυτήν χάνει ο Κριστιάνο Ρονάλντο!

Σύμφωνα τέλος με την εν λόγω έρευνα "από τα 20 πρώτα πρόσωπα της λίστας τα 13 έχουν σχέση με τη μουσική, το 60% είναι γυναίκες ενώ το 65% έχει γεννηθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK