Ο "δάσκαλος" Φέργκιουσον αποθεώνει τον "μαθητή" Κριστιάνο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει για 4η φορά στην καριέρα του τη Χρυσή Μπάλα και σύμφωνα με τον Άλεξ Φέργκιουσον, του αξίζει 100% το φετινό βραβείο.

Ο "δάσκαλος" Φέργκιουσον αποθεώνει τον "μαθητή" Κριστιάνο!

Πέρασαν αρκετά χρόνια μαζί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχτισαν μία εξαιρετική σχέση και ακόμα και τώρα που ο Κριστιάνο Ρονάλντο διανύει την 8η σεζόν του στο "Bernabeu" με τη φανέλα της Ρεάλ, ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον συνεχίζει να στάζει μέλι για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Απόδειξη η συνέντευξη που παραχώρησε ο Σκωτσέζος πρώην τεχνικός στην "Marca", με τον "Φέργκι" να υποστηρίζει πως ουδείς ήταν καλύτερος από τον "CR7" τους τελευταίους 12 μήνες και συνεπώς θα πρέπει να του απονεμηθεί το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για τον κορυφαίο του 2016.

Ο "δάσκαλος" Φέργκιουσον αποθεώνει τον "μαθητή" Κριστιάνο!

"Τα κατορθώματα του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί να τα ξεπεράσει ουδείς, είχε μία υπέροχη χρονιά. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο για να πάρει τη Χρυσή Μπάλα.

Κέρδισε τόσο το Champions League με την Ρεάλ όσο και το Euro ως αρχηγός της Πορτογαλίας. Μπορεί να έχασε το μεγαλύτερο μέρος του τελικού λόγω τραυματισμού αλλά ήταν στη γραμμή του πλαγίου άουτ ενθαρρύνοντας συνεχώς τους συμπαίκτες του, καθώς είχε τρομερή επιθυμία να σηκώσει το τρόπαιο.

Κάτι που με κάνει πολύ υπερήφανο είναι η σκέψη ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας του", τόνισε στο μαδριλένικο μέσο ο 74χρονος Φέργκιουσον, και συμπλήρωσε μεταξύ άλλων για τον 31χρονο άσο:

Ο "δάσκαλος" Φέργκιουσον αποθεώνει τον "μαθητή" Κριστιάνο!

"Το να τον έχω υπό τις οδηγίες μου από τα 17 του χρόνια μου επέτρεψε να δω την πρόοδό του αλλά και να καταλάβω τι είναι αυτό που τον έκανε ένα αστέρι τέτοιου διαμετρήματος. Ο Κριστιάνο είχε την όρεξη για δουλειά που είναι αναγκαία να έχει κάποιος για να γίνει ολοκληρωμένος παίκτης αλλά και το φυσικό ταλέντο.

Έχει αυτή την εκπληκτική αποφασιστικότητα, αυτή τη θέληση να είναι ο κορυφαίος, η οποία συνδυάζεται με τρομακτική πειθαρχία από την πλευρά του την ώρα της προπόνησης".

News 24/7

24MEDIA NETWORK