Ο Ρονάλντο "δεν βλέπει" ούτε τον Μέσι μετά την νέα Χρυσή Μπάλα!

Η κατάκτηση της 5ης Χρυσής Μπάλας στην καριέρα του εκτόξευσε στα ουράνια τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αυτοανακηρύχτηκε κορυφαίος όλων των εποχών!

Ο Ρονάλντο "δεν βλέπει" ούτε τον Μέσι μετά την νέα Χρυσή Μπάλα!

Αυτό που περίμεναν όλοι το βράδυ της Πέμπτης έγινε, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να παραλαμβάνει στον Πύργο του Άιφελ το ανεκτίμητο βραβείο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της χρονιάς και να φτάνει τις 5 Χρυσές Μπάλες, ισοφαρίζοντας έτσι το ρεκόρ του Λιονέλ Μέσι.

Το καλύτερο όμως ο CR7 το φύλαγε για το... τρίτο ημίχρονο καθώς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό περιοδικό "France Football" (που δίνει και το βραβείο), εξέφρασε την άποψη πως είναι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του αθλήματος.

Ο Ρονάλντο "δεν βλέπει" ούτε τον Μέσι μετά την νέα Χρυσή Μπάλα!

"Δεν βλέπω κάποιον καλύτερο από μένα. Ουδείς παίκτης μπορεί να κάνει πράγματα που δεν μπορώ κάνω εγώ, όμως βλέπω πράγματα που κάνω και άλλοι δεν μπορούν.

Δεν υπάρχει πιο ολοκληρωμένος παίκτης από μένα. Είμαι ο κορυφαίος στην ιστορία με τις καλές και τις άσχημες στιγμές του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, και πρόσθεσε:

"Όταν ξεκίνησα να παίζω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνειδητοποίησα πως ήμουν πραγματικά καλός. Έπαιζα με Γκιγκς, Ρίο Φέρντιναντ, Φαν Νίστελροϊ και σκεφτόμουν: "έχω ταλέντο, μπορώ να κατακτήσω τη Χρυσή Μπάλα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK