Ρεάλ και Μπάγερν θα παίξουν με φανέλες από... ανακύκλωση!

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου πρωτοπορούν καθώς θα γίνουν οι πρώτες ομάδες που θα αγωνιστούν φορώντας φανέλες που έχουν γίνει από ανακυκλωμένο πλαστικό (photos).

Ένα βήμα πιο μπροστά από τους άλλους! Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσαν, πως για ένα παιχνίδι πρωταθλήματος μέσα στο Νοέμβριο, οι παίκτες τους θα παραταχτούν στο γήπεδο φορώντας εμφανίσεις που θα έχουν γίνει μέσα από ανακυκλωμένο πλαστικό που έχει μαζευτεί από ωκεανούς.

 

Με την κίνηση αυτή οι δύο σύλλογοι έχουν ως σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος απέναντι στη ρύπανση, με την Adidas (αθλητική εταιρία που αποτελεί χορηγός της Ρεάλ και της Μπάγερν) να έχει φυσικά αναλάβει την όλη διαδικασία.

Όπως έγινε γνωστό, οι "μερένγκες" θα εμφανιστούν με αυτές τις -φιλικές προς το περιβάλλον- εμφανίσεις στον αγώνα πρωταθλήματος απέναντι στην Σπόρτινγκ Χιχόν στις 26 Νοεμβρίου (θα είναι οι παραδοσιακές λευκές) ενώ οι Βαυαροί θα τις φορέσει (οι κλασικές της κόκκινες) αυτό το Σαββατοκύριακο απέναντι στη Χόφενχαϊμ.

 

Εντυπωσιακό είναι επίσης το πλάνο της Adidas να φτιάξει μέσα στον επόμενο χρόνο 1.000.000 ζευγάρια παπούτσια, που θα έχουν κατασκευαστεί μέσα από την ανακύκλωση τουλάχιστον 11.000.000 μπουκαλιών που έχουν βρεθεί σε ωκεανούς.

NBA

Το small ball των Lakers δεν πιάνεται

Αυτό δεν είναι άλλο ένα κείμενο με τίτλο "δεν έφτανε ο LeBron James". Διάβασε τι έκανε στην πρεμιέρα και πιο σχήμα των Lakers μπορεί να αποδειχθεί τρομακτικό για όλους.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".