Με σκάνδαλο διαιτησία το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα βρήκε σκούρα από την Κασίμα στον τελικό του παγκοσμίου κυπέλλου συλλόγων, είδε τον Ράμος να μην αποβάλλεται και τελικά στην παράταση κέρδισε 4-2 τους Ιάπωνες κατακτώντας τον τίτλο (VIDEO).

Με σκάνδαλο διαιτησία το παγκόσμιο κύπελλο συλλόγων η Ρεάλ
cristiano ronaldo benzema

Όλα έδειχναν πως η "βασίλισσα" θα έκανε πάρτι στο πρώτο μέρος, αφού ο Καρίμ Μπενζεμά άνοιξε το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα Σογκαχάτα.

Παρόλα αυτά η Ρεάλ να βρήκε σκούρα κόντρα στους Ιάπωνες, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο φάντασμα του εαυτού του στο πρώτο μέρος, οι οποίοι ισοφάρισαν μάλιστα στο 44' με τον Σιμπασάκι.

ΣΟΚ ΣΤΟ 52'

Οι Ιάπωνες έκαναν την ανατροπή στο 52ο λεπτό με καταπληκτικό σουτ του Σιμπασάκι, ο οποίος πέτυχε το δεύτερο γκολ του στο παιχνίδι. Οκτώ λεπτά αργότερα η Ρεάλ έφερε το ματς στα ίσα με πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Στην παράταση η Ρεάλ έκανε το 3-2, όμως νωρίτερα ( κι ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 2-2) ο διαιτητής δεν απέβαλλε τον Ράμος με δεύτερη κίτρινη κάρτα . Πριν το τέλος του πρώτου μέρους της παράτασης η Ρεάλ πέτυχε και τέταρτο τέρμα πάλι με τον Πορτογάλο που έκανε χατ-τρικ τελικά και κατέκτησε το τρόπαιο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK