Το τρομερό ρεκόρ της Ρόμα είχε... ελληνική υπογραφή

Το πρώτο γκολ του Κώστα Μανωλά στη φετινή Serie A δεν έφερε απλά μία εκτός έδρας νίκη για την Ρόμα στην έδρα της Φιορεντίνα αλλά και ένα ιστορικό ρεκόρ για τους Ρωμαίους!

Το τρομερό ρεκόρ της Ρόμα είχε... ελληνική υπογραφή

Η συμπλήρωση 12 αγωνιστικών στη Serie A βρίσκει την Ρόμα στην 5η θέση της βαθμολογίας σε απόσταση πέντε πόντων από την κορυφή , όμως η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο έχει δύο καλούς λόγους για να χαμογελάει...

Ο πρώτος είναι πως "χρωστάει" ματς, αυτό με την Σαμπντόρια στη Γένοβα στις 24 Ιανουαρίου (αν είχε τώρα αυτούς τους τρεις βαθμούς θα ήταν στην 3η θέση μαζί με την Ίντερ και στο -2 από την πρωτοπόρο Νάπολι) και ο δεύτερος και σαφώς σημαντικότερος το απίστευτο σερί της μακριά από το "Olimpico".

Το τρομερό ρεκόρ της Ρόμα είχε... ελληνική υπογραφή

Χάρη στο 4-2 επί της Φιορεντίνα στο "Αρτέμιο Φράνκι", όπου είχε σκόρερ και τον Κώστα Μανωλά (ήταν εκείνος που έδωσε προβάδισμα για τρίτη φορά στην ομάδα του) οι "τζαλορόσι" έκαναν το "5 στα 5" φέτος εκτός έδρας ενώ παράλληλα ολοκλήρωσαν ένα επίτευγμα που δεν είχε κανείς μέχρι τώρα.

Αν συνυπολογίσει κανείς και τα ματς της περασμένης σεζόν μετρούν 12 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες (!), γεγονός που συνιστά ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαίρου της γειτονικής μας χώρας, καθώς μέχρι πρότινος ήταν η Ίντερ που είχε το απόλυτο ρεκόρ (από την πρώτη θητεία Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της) με 11 σερί νίκες.

Επόμενος εκτός έδρας σταθμός για την Ρόμα στην προσπάθειά της να διευρύνει το σερί είναι το "Λουίτζι Φεράρις" κόντρα στην προβληματική φέτος Τζένοα...

ΤΟ ΡΕΚΟΡ ΤΗΣ ΡΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ 12 ΣΕΡΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΕΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK