Εταιρία fast-food δίνει χρήματα και μπέργκερ σε όποια Ρωσίδα μείνει έγκυος από ποδοσφαιριστή!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η πρόκληση πασίγνωστης εταιρίας fast-food, η οποία υπόσχεται δωρεάν μπέργκερ και χρήματα σε όποια Ρωσίδα μείνει έγκυος από ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου Κυπέλλου. (PHOTO)

Μπορεί να ακούγεται σαν τρολάρισμα, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Πασίγνωστη αλυσίδα fast-food, μέσω ανάρτησής της στο Instagram, υπόσχεται πολλά δωρεάν μπέργκερ αλλά και πολλά περισσότερα χρήματα σε όποια Ρωσίδα μείνει έγκυος από ποδοσφαιριστή στη διάρκεια του Μουντιάλ.

"Οι γυναίκες που θα καταφέρουν να "πάρουν" τα καλύτερα ποδοσφαιρικά γονίδια θα προωθήσουν την επιτυχία της ρωσικής ομάδας για τις επόμενες γενιές" , έγραφε μεταξύ άλλων η διαφήμιση, η οποία εν τέλει "κατέβηκε" ύστερα απ' την διεθνή κατακραυγή που προκλήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST:

 

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.