Εταιρία fast-food δίνει χρήματα και μπέργκερ σε όποια Ρωσίδα μείνει έγκυος από ποδοσφαιριστή!

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει η πρόκληση πασίγνωστης εταιρίας fast-food, η οποία υπόσχεται δωρεάν μπέργκερ και χρήματα σε όποια Ρωσίδα μείνει έγκυος από ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου Κυπέλλου. (PHOTO)

Μπορεί να ακούγεται σαν τρολάρισμα, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό.

Πασίγνωστη αλυσίδα fast-food, μέσω ανάρτησής της στο Instagram, υπόσχεται πολλά δωρεάν μπέργκερ αλλά και πολλά περισσότερα χρήματα σε όποια Ρωσίδα μείνει έγκυος από ποδοσφαιριστή στη διάρκεια του Μουντιάλ.

"Οι γυναίκες που θα καταφέρουν να "πάρουν" τα καλύτερα ποδοσφαιρικά γονίδια θα προωθήσουν την επιτυχία της ρωσικής ομάδας για τις επόμενες γενιές" , έγραφε μεταξύ άλλων η διαφήμιση, η οποία εν τέλει "κατέβηκε" ύστερα απ' την διεθνή κατακραυγή που προκλήθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ POST:

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!