Αυτή είναι η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Αν αναρωτιέστε ποια ομάδα έχει στείλει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στο Παγκόσμιο Κύπελλο, τότε σας έχουμε την απάντηση. Για να γίνουμε λίγο πιο ακριβείς θα την εκπροσωπήσουν 16 διεθνείς, ένας περισσότερος απ' τη δεύτερη της λίστας. (PHOTO)

Αυτή είναι η ομάδα με τους περισσότερους παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο
AP PHOTO/ALEXANDER ZEMLIANICHENKO

Όσο πλησιάζουν οι ημέρες για το Παγκόσμιο Κύπελλο, τόσο πιο αργά και βασανιστικά μοιάζουν να περνούν. Απ' τη μεριά τους, οι εθνικές ομάδες που θα λάβουν μέρος στην διοργάνωση βρίσκονται στο τελικό στάδιο της προετοιμασίας τους έτσι ώστε να είναι έτοιμες για το μεγάλο γεγονός.

Πάντως, σε περίπτωση που έχετε αναρωτηθεί ποιος είναι ο σύλλογος που έχει στείλει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές της στη Ρωσία, σας έχουμε την απάντηση. Είναι η πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι η οποία θα εκπροσωπηθεί από 16.

Θα μπορούσαν, βέβαια να είναι 17 αν ο προπονητής της Γερμανίας, Γιοαχίμ Λεβ δεν άφηνε στο φώτο φίνις εκτός αποστολής τον Λιρόι Σανέ. Δεύτερη στη σχετική λίστα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης με 15 παίκτες, τρίτη η Μπαρτσελόνα με 14, ενώ την 5αδα συμπληρώνουν η Τότεναμ και η Γιουβέντους με 12 ποδοσφαιριστές αμφότερες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΛΙΣΤΑ:

Κάιλ Γουόκερ (Αγγλία)

Τζον Στόουνς (Αγγλία)

Φάμπιαν Ντελφ (Αγγλία)

Ραχίμ Στέρλινγκ (Αγγλία)

Έντερσον (Βραζιλία)

Ντανίλο (Βραζιλία)

Φερναντίνιο (Βραζιλία)

Γκάμπριελ Ζεζούς (Βραζιλία)

Νίκολας Οταμέντι (Αργεντινή)

Σέρχιο Αγουέρο (Αργεντινή)

Βενσάν Κομπανί (Βέλγιο)

Κέβιν Ντε Μπρόινε (Βέλγιο)

Νταβίντ Σίλβα (Ισπανία)

Ιλκάι Γιουντογκάν (Γερμανία)

Μπέντζαμιν Μεντί (Γαλλία)

Μπερνάρντο Σίλβα (Πορτογαλία)

News 24/7

24MEDIA NETWORK