Έφταναν 23 λεπτά στον Νεϊμάρ για το τέλειο comeback!

Έμεινε για τρεις μήνες εκτός δράσης όμως ο Νεϊμάρ επέστρεψε δυναμικά, αφού στην επανεμφάνισή του χρειάστηκε λιγότερη από μισή ώρα να σκοράρει με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας (VIDEOS)!

Έφταναν 23 λεπτά στον Νεϊμάρ για το τέλειο comeback!

Από τα τέλη Φεβρουαρίου τέθηκε νόκ-άουτ λόγω τραυματισμού στο πόδι και δεν μπόρεσε να ενισχύσει την Παρί Σεν Ζερμέν στο φινάλε της σεζόν όμως το Μουντιάλ... ΔΕΝ το χάνει! Έστειλε μάλιστα το πρώτο (ηχηρό) μήνυμα το απόγευμα της Κυριακής στο "Άνφιλντ", με τον 26χρονο σούπερ σταρ να μπαίνει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στο φιλικό της Βραζιλίας με την Κροατία και να βρίσκει δίχτυα.

Χρειάστηκε μόλις 23 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Κροατίας με εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια και ασύλληπτο σουτ εντός περιοχής, για να φτάσει έτσι τα 54 γκολ σε 83 συμμετοχές με την "Σελεσάο" και να θέλει μόλις ένα για να ισοφαρίσει την επίδοση του Ρομάριο στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ όλων των εποχών για την εθνική Βραζιλιάς.

Σημειώνεται πως στην πρώτη θέση βρίσκεται ο "Βασιλιάς" Πελέ με 77 γκολ και ακολουθεί ο Ρονάλντο με 62, με τους Ρομάριο, Νεϊμάρ και Ζίκο να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα με 55, 54 και 48 γκολ αντίστοιχα.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΝΕΪΜΑΡ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΗΨΕΙΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK