Ερωτικό σκάνδαλο στο Μεξικό; Τι ώρα;

Η ερωτική περιπέτεια 8 διεθνών παικτών του Μεξικού με 30 συνοδούς πολυτελείας προκάλεσε ντόρο στη φίλαθλη γνώμη, όχι όμως και στην ομοσπονδία που τους... έβγαλε λάδι! Διαβάστε το story.

Μετά το ματς με την Σκωτία και ενόψει του ταξιδιού στη Δανία για νέο φιλικό ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ, οι παίκτες της εθνικής Μεξικού εξασφάλισαν μία ημερα άδεια από την ομοσπονδία της χώρας και 8 εξ αυτών αποφάσισαν να "ξεδώσουν" φτάνοντας στα... άκρα.

 

Διοργάνωσαν 24ωρο πάρτι στο οποίο ήταν καλεσμένες 30 συνοδοί πολυτελείας, με μεξικανικό ΜΜΕ να βγάζει στη φόρα τα άπλυτά τους και να τους πετάει βορά στο φίλαθλο κοινό, θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και τη συμμετοχή τους στην τελική φάση του Παγκόσμιου Κυπέλλου.

Σε κίνδυνο γράψαμε; "Γράψτε λάθος", καθώς σύμφωνα με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας δεν έγινε και κάτι το... επιλήψιμο!

 

"Μία ελεύθερη ημέρα είναι μία ελεύθερη ημέρα", δήλωσε αρχικά ο γενικός γραμματέας της μεξικανικής ομοσπονδίας Γκιγιέρμο Καντού, και συνέχισε: "Δεν έχει καμία σημασία αν αυτό που συνέβη μας αρέσει ή όχι.

Είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσουμε πως αυτοί οι παίκτες δεν έχουν χάσει ούτε μία ημέρα προπόνησης ούτε μία συγκέντρωση της ομάδας.

 

Το πρόβλημα των ηθικών αξιών υπάρχει και παραμένει εξωτερικός παράγοντας, χωριστός. Δεν θα τους καταδικάσω. Καταλαβαίνω ότι το πρόβλημα της ελευθερίας της έκφρασης είναι περίπλοκο, αλλά μπαίνει μέσα στη σφαίρα του προσωπικού.

Είναι λοιπόν ελεύθεροι να παίρνουν αποφάσεις όπως θέλουν στον ελεύθερο χρόνο τους".