Φωτογραφήθηκε γυμνός με τη γυναίκα του και έφερε "χαμό"!

Η επιλογή του Κριστιάν Ανσάλντι να φωτογραφηθεί γυμνός στο τζακούζι μαζί με τη σύζυγό του "τρέλανε" έναν οπαδό της Αργεντινής, με τον άσο της Τορίνο να δίνει όμως δυναμική απάντηση. Διαβάστε το story.

Inter Milans Cristian Ansaldi controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, April 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milans Cristian Ansaldi controls the ball during the Serie A soccer match between Inter Milan and Sampdoria at the San Siro stadium in Milan, Italy, Monday, April 3, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

"Μαζί με την αγάπη της ζωής μου, έστω και λίγο... επίσκεψη για λιγότερο από μια ημέρα... ΣΕ ΑΓΑΠΩ". Με αυτά τα λίγα λόγια, μαζί με φωτογραφία που δημοσίευσε στο Instagram και η οποία τον δείχνει αγκαλιά με τη σύζυγό του στο τζακούζι, θέλησε ο Κριστιάν Ανσάλντι να δείξει την αγάπη που τρέφει για την εκλεκτή της καρδιάς του (και μητέρα των παιδιών του), Λουτσίλα.

Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως κάποιος οπαδός της Αργεντινής δεν είδε με "καλό μάτι" αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε ο άσος της "αλμπισελέστε" στο λογαριασμό του και τον... κατσάδιασε!

"Θα πρέπει να δείχνεις μία άλλη εικόνα: να είσαι συγκεντρωμένος και να σκέφτεσαι πώς δεν θα σε περάσει κάποιος Γερμανός, Ισπανός ή Βραζιλιάνος.

Είμαστε Αργεντινή, δεν μπορείς να βγάζεις φωτογραφία στο τζακούζι 12 ημέρες πριν το Μουντιάλ", έγραψε με.. απειλητικό ύφος ο οπαδός της εθνική Αργεντινής, με τον Ανσάλντι να μην του... χαρίζεται και του απαντάει αναλόγως:

Φωτογραφήθηκε γυμνός με τη γυναίκα του και έφερε "χαμό"!

"Ο Θεός να σε ευλογεί, αδερφέ, είναι θλιβερό να βλέπω πως δεν έχεις ζωή. Τέλος πάντων, για αυτό είμαστε εδώ, για να δώσουμε τα πάντα για καθέναν από εσάς. Εύχομαι ο Θεός να μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε, για εμάς και για όλους εσάς".

Φωτογραφήθηκε γυμνός με τη γυναίκα του και έφερε "χαμό"!

News 24/7

24MEDIA NETWORK