O Ιμπραχίμοβιτς την έριξε τη "βόμβα" του ενόψει Μουντιάλ!

Πριν από σχεδόν δύο χρόνια είπε αντίο στην εθνική Σουηδίας όμως τώρα ο Ιμπραχίμοβιτς κάνει τους συμπατριώτες του να ονειρεύονται με δηλώσεις του για... επιστροφή! Διαβάστε το story.

Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic watches play during their English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester United at the London stadium, in London Monday, Jan.  2,  2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester Uniteds Zlatan Ibrahimovic watches play during their English Premier League soccer match between West Ham United and Manchester United at the London stadium, in London Monday, Jan. 2, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ήταν 21 Ιουνίου 2016 όταν η Σουηδία έδινε το τελευταίο της παιχνίδι στο Euro της Γαλλίας (απκλείστηκε στη φάση των ομίλων) που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποφάσιζε, λίγο πριν συμπληρώσει 35 χρόνια ζωής, πως δεν θα φορούσε ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο.

Τώρα όμως, δύο χρόνια μετά, με την Σουηδία να έχει πάρει το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας (αφήνοντας εκτός την Ιταλία) και τον ίδιο να μετακομίζει από το Μάντσεστερ στο Λος Άντζελες (Γκάλαξι), όλα είναι ρευστά, με τον ίδιο να ανοίγει διάπλατα την πόρτα της επιστροφής ενόψει της τελικής φάσης του Μουντιάλ, με νέες δηλώσεις του!

"Οι παράγοντες της εθνικής ομάδας με καλούν κάθε ημέρα, με ρωτούν πώς είμαι και τί θέλω να κάνω. Θα πρέπει όμως να κάνω ένα βήμα τη φορά.

Εάν αισθάνομαι καλά, σε βαθμό που να προσφέρω αυτό που μπορώ, η πόρτα θα είναι για πάντα ανοιχτή.

Εάν θέλω θα είμαι παρών, διαφορετικά όχι. Έχω διάθεση να παίξω ποδόσφαιρο, θα δούμε τι γίνεται", τόνισε χαρακτηριστικά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK