Ο Βιδάλ στηρίζει... Αργεντινή για τη μεγάλη κούπα!

Η Χιλή έμεινε εκτός τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου όμως ο Αρτούρο Βιδάλ δεν έχει πρόβλημα να στηρίξει στα γήπεδα της Ρωσίας μία παραδοσιακή αντίπαλο: την Αργεντινή!

Chile's Arturo Vidal waves at the fans at the start of a 2018 World Cup qualifying soccer match against Ecuador in Santiago, Chile, Thursday, Oct. 5, 2017. (AP Photo/Luis Hidalgo)
Chile's Arturo Vidal waves at the fans at the start of a 2018 World Cup qualifying soccer match against Ecuador in Santiago, Chile, Thursday, Oct. 5, 2017. (AP Photo/Luis Hidalgo) AP PHOTO/LUIS HIDALGO

Μπορεί να κατέκτησε το Copa America το 2015 (για πρώτη φορά στην ιστορία της) και έναν χρόνο μετά να έκανε το "νταμπλ" με το Copa America Centenario, ωστόσο το μεγάλο ποδοσφαιρικό πανηγύρι η Χιλή θα το δει από τον... καναπέ αφού δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τα γήπεδα της Ρωσίας.

Ένα από τα ηχηρά ονόματα που δεν θα αγωνιστούν είναι και ο Αρτούρο Βιδάλ, με τον άσο της Μπάγερν Μονάχου να γίνεται μάλιστα "πρώτο θέμα" στα ΜΜΕ της Λατινικής Αμερικής αφού δεν είχε πρόβλημα να δηλώσει πως στηρίζει την Αργεντινή για την κατάκτηση του Μουντιάλ...

Chile's Arturo Vidal, left, fights for the ball against Ecuador's Cristian Ramirez during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Santiago, Chile, Thursday, Oct. 5, 2017. (AP Photo/Esteban Felix)
Chile's Arturo Vidal, left, fights for the ball against Ecuador's Cristian Ramirez during a 2018 World Cup qualifying soccer match in Santiago, Chile, Thursday, Oct. 5, 2017. (AP Photo/Esteban Felix) AP PHOTO/ESTEBAN FELIX

"Οι υποψήφιες ομάδες για το Μουντιάλ είναι η Γερμανία, η Κολομβία που παίζει ο φίλος μου Χάμες Ροντρίγκες, η Βραζιλία επειδή έχει σπουδαίους παίκτες και η Αργεντινή που έχει τον Σαμπαόλι που ήταν εδώ μαζί μας", δήλωσε αρχικά στην κάμερα του "Fox Sports" ο Βιδάλ.

Αιφνιδιασμένος από το τέλος της απάντησης, ο δημοσιογράφος θέλησε να πάρει συμπληρωματικό σχόλιο και τον ρώτησε ξανά για το αν θέλει όντως η Αργεντινή να πάρει το Μουντιάλ, με τον Βιδάλ να του απαντάει: "Ναι, επειδή ο Σαμπαόλι και ο Μέσι αξίζουν κάτι τέτοιο".

Ε, όταν κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος τον έβαλε στο δίλημμα "Κολομβία ή Αργεντινή", μόνο τότε ο Βιδάλ γύρισε την πλάτη του στην "αλμπισελέστε", λέγοντας:

"Σε αυτή την περίπτωση θα είμαι με τον αδερφό μου Χάμες, είναι σαν αδερφός μου, είχαμε μία τρομερή σεζόν μαζί και του εύχομαι καλή τύχη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK