Οι Ιταλοί "βράζουν" με τον αποκλεισμό και ο Βεντούρα το'ριξε στα μπάνια!

Ο Τζαμπιέρο Βεντούρα είδε την πόρτα της εξόδου από την εθνική Ιταλίας μετά τον αποκλεισμό από τα τελικά του Μουντιάλ αλλά δεν το πήρε κατάκαρδα. Ίσα-ίσα που απολαμβάνει τις διακοπές στην Αφρική (PHOTO)!

Referee Antonio Mateu Lahoz of Spain gestures when talking to Italy coach Gian Piero Ventura during the World Cup qualifying play-off second leg soccer match between Italy and Sweden, at the Milan San Siro stadium, Italy, Monday, Nov. 13, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Referee Antonio Mateu Lahoz of Spain gestures when talking to Italy coach Gian Piero Ventura during the World Cup qualifying play-off second leg soccer match between Italy and Sweden, at the Milan San Siro stadium, Italy, Monday, Nov. 13, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η εθνική Ιταλίας δέχτηκε ένα στραπάτσο άνευ προηγουμένου από τους Σουηδούς, μένοντας για πρώτη φορά εκτός τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου μετά το 1958, και ο άνθρωπος που τράβηξε πάνω του σχεδόν όλο το ανάθεμα ήταν ο προπονητής της "σκουάντρα ατζούρα".

Ο Τζαμπιέρο Βεντούρα θεωρήθηκε ο κύριος υπαίτιος και λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό έλυσε το συμβόλαιό του με την ιταλική ομοσπονδία (παίρνοντας πάντω αποζημίωση κοντά στα 800.000 ευρώ), ωστόσο μην νομίζει κανείς ότι δεν το... έχει ξεπεράσει.

Οι Ιταλοί "βράζουν" με τον αποκλεισμό και ο Βεντούρα το'ριξε στα μπάνια!

Την ώρα που οι περισσότεροι φανς των Ιταλών "βράζουν στο ζουμί τους" εκείνος επέλεξε να αφήσει την πατρίδα και να αποδράσει, με τον προορισμό του να είναι το Ζανζιμπάρ, ημιαυτόνομη περιοχή της Τανζανίας στην Ανατολική Αφρική.

Πρόκειται για ένα μέρος που βρέχεται από θάλασσα και ο 69χρονος τεχνικός δεν έχασε την ευκαιρία για να κάνει μερικά μπάνια μαζί με τη σύζυγό του Λουτσιάνα, με την εφημερίδα "Messaggero" να τον εντοπίζει και να δημοσιεύει σχετική φωτογραφία από τις στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσής του!

Οι Ιταλοί "βράζουν" με τον αποκλεισμό και ο Βεντούρα το'ριξε στα μπάνια!

News 24/7

24MEDIA NETWORK