Οι Σαουδάραβες ανακοίνωσαν την 23άδα για Μουντιάλ με μεγαλοφυή τρόπο!

Η Σαουδική Αραβία έκανε το πρώτο και αποφασιστικό βήμα για να αποκτήσει πολλές συμπάθειες ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ. Αρκεί να δει κανείς το video με το οποίο ανακοίνωσε τους 23 της αποστολής!

Μέχρι πρότινος οι Άγγλοι δεν είχαν τον παραμικρό αντίπαλο όσον αφορά στον τρόπο με τον έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των διεθνών που θα πάρουν μέρος στο Μουντιάλ της Ρωσίας. Το video άλλωστε που έφτιαξαν ήταν άκρως πρωτοποριακό αφού μέσα σε περίπου δύο λεπτά είδαμε να παρελαύνουν ένα σωρό παιδιά και το καθένα να ανακοινώνει κάθε παίκτη ξεχωριστά.

 

Από σήμερα όμως οι άνθρωποι των "τριών λιονταριών" βρήκαν ισχυρό ανταγωνιστή που δεν είναι από την Ευρώπη αλλά από την Ασία. Αναφερόμαστε στην Σαουδική Αραβία, με τους ανθρώπους της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας να ανακοινώνουν την 23μελή αποστολή και να μην μένουν σε μία απλή φωτογραφία όπως η συντριπτική πλειονότητα των εθνικών ομάδων.

Έφτιαξαν και αυτοί ένα ξεχωριστό video -διάρκειας τριών λεπτών- όπου οπαδοί ανακοίνωνουν ο καθένας στον αγαπημένο του ποδοσφαιριστή πως θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ.

Παιδιά που κρατούν επιγραφές ένας άρρωστος σε νοσοκομείο, ένας εργάτης σε οικοδομή και μία τοιχογραφία είναι μέρος ενός εντυπωσιακού video που δίνει αναμφίβολα πολλούς... πόντους στους Σαουδάραβες για την έμπνευσή τους.

 

Μένει πλέον την καλή αύρα με την οποία θα πάνε στο Μουντιάλ να την μεταφέρουν και στο χορτάρι κατά τη διάρκεια των αγώνων, έχοντας να αντιμετωπίσουν στη φάση των ομίλων την οικοδέσποινα Ρωσία καθώς επίσης και τις Αίγυπτο και Ουρουγουάη.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!