Ούτε ο Πούτιν αντέχει να βλέπει την εθνική Ρωσίας!

Η εθνική Ρωσίας δέχεται το ένα "χαστούκι" μετά το άλλο στο ποδόσφαιρο και ανάγκασε ακόμα και τον Βλάντιμιρ Πούτιν να... ασχοληθεί μαζί της. Διαβάστε την ατάκα του Ρώσου προέδρου.

Ούτε ο Πούτιν αντέχει να βλέπει την εθνική Ρωσίας!
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η Ρωσία βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση όσον αφορά στο ποδόσφαιρό της σε εθνικό επίπεδο και αυτό το επιβεβαίωσε και στο φιλικό που έδωσε στη Ντόχα την περασμένη Πέμπτη, χάνοντας με 2-1 από την αντίστοιχη ομάδα του Κατάρ.

Ήταν μάλιστα τόσο αποκαρδιωτική η εικόνα της ώστε ακόμα και ο πρώτος πολίτης της χώρας, ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, παραδέχτηκε ότι δεν διασκέδασε καθόλου βλέποντας το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ούτε ο Πούτιν αντέχει να βλέπει την εθνική Ρωσίας!

"Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι από την εθνική ομάδα της χώρας μας για το μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του, με την Ρωσία να μετράει πλέον μόνο μία νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει.

Φυσικά όλοι θυμόμαστε πως ήταν μία από τις χειρότερες εθνικές ομάδες που εμφανίστηκαν στα γήπεδα της Γαλλίας στο περασμένο Euro (δεν έκανε ούτε νίκη και αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων) ενώ λογικά ο Βλάντιμιρ Πούτιν έκανε αυτή τη δήλωση για να τους "ξυπνήσει" αφού το 2018 η Ρωσία θα φιλοξενήσει το Μουντιάλ...

News 24/7

24MEDIA NETWORK