Ρωσικός δάκτυλος στέλνει στο Μουντιάλ τον... Μπουφόν!

Η εθνική Ιταλίας δεν θα είναι στο Μουντιάλ (για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια), όμως ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν χάνει το ταξίδι στην Ρωσία! Διαβάστε αναλυτικά.

Ρωσικός δάκτυλος στέλνει στο Μουντιάλ τον... Μπουφόν!
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Το ταξίδι στην Ρωσία θα το κάνει τελικά ο Τζίτζι Μπουφόν. Όχι για να πάρει μέρος στο πέμπτο Μουντιάλ της καριέρας του, όπως σχεδίαζε πριν μερικούς μήνες, και να δώσει θεαματικό φινάλε σε μία ένδοξη καριέρα σε εθνικό επίπεδο, αλλά για άλλο λόγο.

Όπως αποκάλυψε η ιταλική εφημερίδα "La Stampa", ο 40χρονος κίπερ της Γιουβέντους θα ταξιδέψει στην Ρωσία για να πάρει μέρος σε ένα διαφημιστικό σποτ που θα γυριστεί τις πρώτες ημέρες της διοργάνωσης.

Ποια εταιρία ζήτησε να έχει τον Τζίτζι Μπουφόν ως κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια της; Η "S7 Airlines", η οποία εδώ και μία δεκαετία είναι η μεγαλύτερη εγχώρια αεροπορική εταιρία στην Ρωσία.

Σύμφωνα με το ίδιο μέσο, η παρουσία του στη χώρα δεν θα αφήσει... ασυγκίνητη την FIFA, με ανθρώπους της να σχεδιάζουν να καλέσουν τον Μπουφόν για να παρακολουθήσει μερικά ματς διά ζώσης ώστε να δώσουν ακόμα μεγαλύτερη αίγλη στη μεγαλύτερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του κόσμου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK