Σκάνδαλο ή δικαιοσύνη; Στοπ στις PHOTO με σέξι παρουσίες στα γήπεδα

Να σταματήσουν τα πλάνα με τις σέξι παρουσίες στις εξέδρες ζήτησε η FIFA, τόσο απ' τους τηλεοπτικούς σταθμούς όσο και απ' τα φωτογραφικά πρακτορεία.

Σκάνδαλο ή δικαιοσύνη; Στοπ στις PHOTO με σέξι παρουσίες στα γήπεδα
ΑΡ

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε, η FIFA απεφάνθη ότι στο εφετινό Παγκόσμιο Κύπελλο δόθηκε περισσότερη τηλεοπτική προσοχή στις... καυτές παρουσίες της εξέδρας απ' ότι πραγματικά "χρειαζόταν".

"Περισσότερη ποδοσφαιρική δράση, λιγότερο κερκίδα", λέει εμμέσως πλην σαφώς η Παγκόσμια Ομοσπονδία, η οποία ζήτησε από φωτογραφικά πρακτορεία και τηλεοπτικούς σταθμούς να στηρίξουν αυτή τους την προσπάθεια.

Όπως ισχυρίστηκε ο Φεντερίκο Αντιέκι, πρόεδρος της αρμόδιας επιτροπής, η δράση καταπολέμησης τέτοιων ενεργειών που εντείνουν το φαινόμενο του σεξισμού (βλ. οπαδούς που αγκάλιασαν ή αποπειράθηκαν να φιλήσουν on air γυναίκες ρεπόρτερ) έχει ξεκινήσει " με μεμονωμένους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς", ενώ τόνισε επίσης ότι:

" Αρκετοί από αυτούς τους οπαδούς έχουν ταυτοποιηθεί με τη βοήθεια της ρωσικής αστυνομίας και τους έχει αφαιρεθεί η ειδική ταυτότητα που τους επιτρέπει να εισέρχονται στα γήπεδα και ήδη κάποιοι έχουν απελαθεί".

News 24/7

24MEDIA NETWORK