Tην επιστροφή Νόιερ στην εθνική Γερμανίας ούτε η... βροχή μπορούσε να την σταματήσει!

Ο Μάνουελ Νόιερ είναι έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της εθνικής Γερμανίας μετά από 20 ολόκληρους μήνες, παρά την προσπάθεια της... βροχής να του το χαλάσει!

Germany goalkeeper Manuel Neuer catches the ball as hail falls during warmup before a friendly soccer match between Austria and Germany in Klagenfurt, Austria, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Ronald Zak)
Germany goalkeeper Manuel Neuer catches the ball as hail falls during warmup before a friendly soccer match between Austria and Germany in Klagenfurt, Austria, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Ronald Zak) AP PHOTO/RONALD ZAK

Η φετινή σεζόν ήταν μια πραγματική δοκιμασία για τον Μάνουελ Νόιερ καθώς λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού έμεινε για 9 μήνες εκτός γηπέδων (έπαιξε για τελευταία φορά στο Μπάγερν-Μάιντς στις 16 Σεπτεμβρίου 2017), όμως άντεξε και τώρα περιμένει την ανταμοιβή του.

Αυτή έρχεται μέσω της απόφασης του Γιόαχιμ Λεβ να του δώσει φανέλα βασικού στο διεθνές φιλικό της Γερμανίας με την Αυστρία στο Κλάγκενφουρτ, με τον 32χρονο κίπερ να αδημονεί να αρπάξει την ευκαιρία ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ (14 Ιουνίου) από τη στιγμή που φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα με το εθνόσημο στις 11 Οκτωβρίου του 2016 (Γερμανία-Βόρειος Ιρλανδία)!

Το μόνο που θα μπορούσε να σταματήσει τον Νόιερ από την πολυπόθητη επανεμφάνισή του ήταν η πολύ δυνατή βροχή που έπεφτε στην περιοχή και προκάλεσε την αναβολή του αγώνα (ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 19:00), ωστόσο όλα δείχνουν πως θα διεξαχθεί κανονικά, με τους παίκτες να βγαίνουν στο γήπεδο και το ματς να έχει πλέον ως νέα ώρα έναρξης τις 19:45.

Εκτός αν η βροχή δεν σταματήσει θέλοντας να κάνει... χουνέρι στον κίπερ της Μπάγερν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK