Βαρέθηκε τόσο στο Μουντιάλ, που είδε όλο το video του γάμου του!

Ο Ζερμέιν Ντεφό θεωρεί πως ένα από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της εθνικής Αγγλίας στο Μουντιάλ της Ρωσίας θα είναι η... βαρεμάρα και ανέφερε ένα εκπληκτικό παράδειγμα!

Sunderland's Jermain Defoe during the English Premier League soccer match between Sunderland and Liverpool at the Stadium of Light, Sunderland, England, Wednesday, Dec. 30, 2015. (AP Photo/Scott Heppell)
Sunderland's Jermain Defoe during the English Premier League soccer match between Sunderland and Liverpool at the Stadium of Light, Sunderland, England, Wednesday, Dec. 30, 2015. (AP Photo/Scott Heppell) AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Οι φίλοι των "τριών λιονταριών" ευελπιστούν πως μετα από δεκαετίες αναμονής και αρκετών πικρών που έχουν γευτεί, αυτό το καλοκαίρι έχουν την ευκαιρία στα γήπεδα της Ρωσίας να πάρουν το αίμα τους πίσω, με τον Ζερμέιν Ντεφό ωστόσο να είναι κατηγορηματικός λέγοντας: "Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε θα πρέπει να μην... βαρεθούμε"!

Τι θέλει να πει ο... ποιητής; Απλούστατα, ο 35χρονος Άγγλος διεθνής φορ εκτιμάει πως αν η Αγγλία συνεχίσει το θεσμό και δεν "χαιρετίσει" από τη φάση των ομίλων θα πρέπει να βρει έναν τρόπο ώστε να κρατάει τους παίκτες της σε εγρήγορση και να μην... βαρεθούν, κάτι που τον έχει "σημαδέψει" από την παρουσία της Αγγλίας στο Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική!

"Δεν έχεις δικαιολογίες, βρίσκεσαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα παίξουν play station και φαντάζομαι πως ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα βρει τρόπους να τους έχει όλους στην τσίτα, στήνοντας για παράδειγμα βραδιές γνώσεων για παράδειγμα.

Όταν ήμασταν στην Νότια Αφρική, θυμάμαι πως μία βραδιά βαριόμουν τόσο πολύ, οπότε εγώ και ο Γουέιν Ρούνεϊ κάτσαμε στο δωμάτιό του και είδαμε όλο το γάμο του σε DVD", αποκάλυψε με περισσή ειλικρίνεια ο 35χρονος στο "ESPN", και πρόσθεσε:

"Ήταν ωραίο που πέρασα μία ποιοτική βραδιά με έναν συμπαίκτη. Ήταν εντυπωσιακός στο γάμο του και θυμάμαι πως χόρευαν και τραγουδούσαν μέχρι και οι σερβιτόροι.

Ναι, οι παίκτες βαριούνται, οι ομάδες βαριούνται και οι προπονητές πρέπει να κάνουν κάτι για αυτό", κατέληξε ο Ντεφό, ο οποίος θα εύχεται φυσικά να μην είναι βαρετή η... Αγγλία, σε μία διοργάνωση που καλείται να δείξει χαρακτήρα μετά τα στραπάτσα σε όλες τα Μουντιάλ που ακολούθησαν αυτό του 2002 (είχαν φτάσει μέχρι τα προημιτελικά όπου και αποκλείστηκαν από τη μετέπειτα παγκόσμια πρωταθλήτρια Βραζιλία).

News 24/7

24MEDIA NETWORK