Ρωσίδα ρεπόρτερ κατηγορεί τον Μαραντόνα για σεξουαλική επίθεση!

Μία νέα κατηγορία βαραίνει τον Ντιέγκο Μαραντόνα, με Ρωσίδα δημοσιογράφο να ισχυρίζεται πως προσπάθησε να την ξεγυμνώσει κατά τη διάρκεια συνέντευξης που της έδινε (VIDEO)!

Ρωσίδα ρεπόρτερ κατηγορεί τον Μαραντόνα για σεξουαλική επίθεση!

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα άφησε την Ρωσία όπου είχε πάει για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και ταξίδεψε στην Νάπολη για να τιμηθεί ως "επίτιμος δημότης" της πόλης, όμως τα πεπραγμένα του στην Αγία Πετρούποληυ δεν λένε να τον αφήσουν ήσυχο...

Ή τουλάχιστον τα φερόμενα ως καμώματά του, με την Ρωσίδα δημοσιογράφο Κατερίνα Ναντολσκάγια να ισχυρίζεται μέσω της καταλανικής εφημερίδας "El Mundo" ότι ο "Πίμπε Ντ'Όρο" επιχείρησε να την γδύσει όταν βρέθηκε μόνος σε δωμάτιο μαζί της για να δώσει συνέντευξη!

Μπαίνοντας μάλιστα σε "πικάντικες" λεπτομέρειες, η δημοσιογράφος διευκρίνισε πως ο Μαραντόνα άρχισε να ουρλιάζει όταν την είδε να εξοργίζεται από την σεξουαλική επίθεση που έκανε εις βάρος της.

"Ήμουν πολυ τρομαγμένη και ήμουν έτοιμη να φωνάξω την αστυνομία, τότε ένας φίλος του φοβήθηκε και άρχισε να μου πετάει χρήματα στο πρόσωπο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά τους, οι νομικοί εκπρόσωποι του Μαραντόνα έσπευσαν άμεσα να αποκρούσουν τις κατηγορίες της, με την εκδοχή του παλαίμαχου άσου να είναι πως η ίδια άρχισε να γδύνεται μπροστά του εντελώς ξαφνικά, προτού απομακρυνθεί από το δωμάτιό του από την ασφάλειά του.

Η ίδια πάντως δεν έμεινε μόνο στη συνέντευξη αλλά έφτιαξε και ένα video όπου στέλνει προσωπικό μήνυμα στον Μαραντόνα λέγοντάς του τα εξής:

"Θα ήθελα ο Ντιέγκο Μαραντόνα να βίωνε το ίδιο πράγμα που έκανε σε μένα. Και λπίζω κάποιος να κάνει σε αυτόν εκείνο που έκανε σε μένα. Με το σκεπτικό ότι όλα τα άσχημα πράγματα επιστρέφουν στη ζωή, σου εύχομαι τα καλύτερα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK