Σέξι εκατομμυριούχος οπαδός ζητάει την απόλυση παίκτη!

Οι οπαδοί είναι πολλές φορές "σκληροί" με παίκτες των ομάδων τους όμως αυτό που έκανε μία νεαρή φαν της Χιμπέρνιαν ξεπερνάει τα όρια της λογικής! Διαβάστε το story.

H Τζέιν Παρκ κέρδισε πριν τέσσρεα χρόνια ένα σημαντικό ποσό (λίγο πάνω από 1.000.000 ευρώ) και έκτοτε έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές το βρετανικό κοινό μέσω της παρουσίας της σε σκανδαλοθηρικά ΜΜΕ.

Η ίδια δείχνει πάντως ότι δεν είναι μόνο οι ερωτικές σχέσεις της που την κρατούν στο προσκήνιο αλλά και οι εμπνεύσεις της όσον αφορά στο ποδόσφαιρο, με το πάθος της για την Χιμπέρνιαν να την οδηγεί σε παρορμητικές σκέψεις.

Όπως για παράδειγμα αυτή που εξωτερίκευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα των "Χιμπς" με την Σέλτικ, με την πλούσια οπαδό να μην.. αντέχει άλλο την εμφάνιση του Στίβεν Γουίτακερ και να γράφει στο λογαριασμό της στο Twitter:

"Πόσο στοιχίζει η απόσυρση του Γουίτακερ; Μπορώ να πληρώσω εγώ;" ήταν το σχόλιό της, που έφερε πάντως γούρι στην ομάδα της αφού το 0-2 της Σέλτικ -τη στιγμή που έγινε το σχόλιο για τον δεξιό μπακ της ομάδας- μετατράπηκε σε 2-2.

 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.