Σκηνές "πολέμου" σε αγώνα της Νοτίου Αφρικής

Το σφύριγμα της λήξης που ακούστηκε από τον διαιτητή στον ημιτελικό του κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής, δημιούργησε ένα χαώδες σκηνικό στο γήπεδο, με μάχες σώμα με σώμα και συνάμα υλικές καταστροφές. Δείτε τι συνέβη. (VIDEO)

Σκηνές "πολέμου" σε αγώνα της Νοτίου Αφρικής

Σε πεδίο μάχης μετέτρεψαν το "Στάδιο Μόουζες Μαμπίντα", που βρίσκεται στην ανατολική ακτή της πόλης του Ντέρμπαν, οπαδοί της Κάιζερ Τσιφς, καθώς είδαν την ομάδα τους να χάνει από τους Φρι Στέιτ Σταρς και ταυτόχρονα να τίθεται νοκ άουτ από την διεκδίκηση του Κυπέλλου Νέντμπανκ της Νοτίου Αφρικής.

Με το σφύριγμα της λήξης, οι... ζουλού, όπως είναι το παρατσούκλι των φανατικών υποστηρικτών του συλλόγου, εισέβαλαν δια της βίας στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν στους ανθρώπους ασφαλείας χτυπώντας τους μανιωδώς με καρέκλες.

Κινήθηκαν, επίσης, απειλητικά προς τη μεριά των παικτών με καδρόνια και ξύλα, ενώ παράλληλα κατέστρεφαν τους πάγκους και έβαζαν φωτιές στις εξέδρες του γηπέδου.

Η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση καταδικάζοντας τα γεγονότα, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει, αφού οι εικόνες ντροπής έκαναν πολύ σύντομα τον γύρο του κόσμου.

ΔΕΙΤΕ VIDEO ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ

News 24/7

24MEDIA NETWORK