"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλαιγε για ημέρες στην Σπόρτινγκ"

Κριστιάνο Ρονάλντο ο μαχητής... Ο άνθρωπος που πήγε τον Πορτογάλο στην Σπόρτινγκ στα 11 του χρόνια αποκάλυψε λεπτομέρειες για το δύσκολο ξεκίνημα του CR7 στη Λισσαβώνα και το πώς κατάφερε να μην εγκαταλείψει άδοξα τα ποδοσφαιρικά του όνειρα.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλαιγε για ημέρες στην Σπόρτινγκ"

Ο Αουρέλιο Περέιρα, ο άνθρωπος που συντόνιζε τα τμήματα υποδομής της Σπόρτινγκ όταν η ομάδα της Λισσαβώνας ανακάλυψε στην ηλικία των 11 ετών τον Κριστιάνο Ρονάλντο, παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα "Goal.com" και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Σε αυτήν μίλησε για το δύσκολο ξεκίνημα του "CR7" στα "λιοντάρια" της πορτογαλικής πρωτεύουσας αλλά και το πόσο εύκολα θα μπορούσε να γραφτεί διαφορετικά η ιστορία αν ο νυν σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν άντεχε και εγκατέλειπε νωρίς το όνειρο μίας μεγάλης καριέρας στο χώρο του ποδοσφαίρου.

"Όταν ο Ρονάλντο ήρθε στη Λισσαβώνα ήταν μόλις 12 ετών και ήταν πολύ δύσκολο για αυτόν να προσαρμοστεί. Έκλαψε πολλές ημέρες. Άφησε το χωριό του, την οικογένειά του, ήρθε μία μεγάλη και μακρινή πόλη, σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα, και με μερικές εγκαταστάσεις όχι τόσο καλές όσο αυτές που έχουμε τώρα...

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλαιγε για ημέρες στην Σπόρτινγκ"
THIS CONTENT IS SUBJECT TO COPYRIGHT.

Απλά φανταστείτε πόσο δύσκολο ήταν για αυτόν. Εάν δεν ήταν τόσο δυνατός και τόσο πεπεισμένος ότι το όνειρό του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής, θα τα είχε παρατήσει", αποκάλυψε ο Περέιρα, προσθέτοντας ωστόσο πως το ταλέντο του Κριστιάνο ήταν εμφανές από... χιλιόμετρα.

"Ο Κριστιάνο ήταν πολύ ταλαντούχος από την ηλικία των 11. Είχε φανταστικό κοντρόλ, σπουδαία νοοτροπία και είχε σωστή συμπεριφορά και μεγάλη αποφασιστικότητα. Έφτασε στα 12 στην ομάδα και πέρασε τα δοκιμαστικά. Στα 16 του πέρασε τα δοκιμαστικά για να μπει στην πρώτη ομάδα.

Η Νασιονάλ υπέγραψε έναν παίκτη ονόματι Φράνκο και είχε ένα χρέος ύψους 25.000 ευρώ στην Σπόρτινγκ, οπότε προσφέρθηκαν να μας πληρώσουν δίνοντάς μας μερικούς παίκτες. Ανάμεσά τους ήταν και ο Κριστιάνο.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλαιγε για ημέρες στην Σπόρτινγκ"

Είχα μερικές αξιόπιστες αναφορές από μερικούς φίλους και έτσι δέχτηκα να έρθει και να προπονηθεί μαζί μας. Τον είδα δύο φορές και ευτυχώς εισηγήθηκα στους ανθρώπους της πρώτης ομάδας τη μεταγραφή του.

Όλα τα υπόλοιπα παιδιά, ακόμα και τα πιο μεγάλα από τον Κριστιάνο, αντιλαμβάνονταν πως ήταν διαφορετικός, ξεχωριστός. Από νεαρός έκανε προπονήσεις με βάρη".

Ο Περέιρα πιστεύει ακράδαντα πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καπαρώσει την τέταρτη Χρυσή Μπάλα στην καριέρα του ενώ δεν κρύβει την προσμονή του για την επιστροφή του CR7 στην Λισσαβώνα, στο πλαίσιο των δύο αναμετρήσεων της Σπόρτινγκ με την Ρεάλ Μαδρίτης για την πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League.

"Ο Ρονάλντο είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη Χρυσή Μπάλα. Έχοντας πάρει Champions League και Euro 2016 δεν υπάρχει άλλος παίκτης ικανός να πάρει τον τίτλο. Θα είναι το αποκορύφωμα μίας ιδανικής χρονιάς.

"Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκλαιγε για ημέρες στην Σπόρτινγκ"
THIS CONTENT IS SUBJECT TO COPYRIGHT.

Ανυπομονώ για την επιστροφή του στη Λισσαβώνα. Την Τετάρτη (14/9) θα είμαι στο Santiago Bernabeu και θα προσπαθήσω να τον συναντήσω πριν το παιχνίδι. Έχουμε κρατήσει καλή σχέση. Έχουμε ανταλλάξει αρκετά μηνύματα μετά την κλήρωση και είναι και εκείνος ενθουσιασμένος για το παιχνίδι με την Σπόρτινγκ...

Ο Ρονάλντο δεν είναι απλά ένα προϊόν της Σπόρτινγκ αλλά όλου του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Είναι σαν ήρωας για όλη τη χώρα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Θέλει πίσω τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Σπόρτινγκ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK