Σπουδαίο φιλικό στη μνήμη των θυμάτων της Τσαπεκοένσε!

Φιλική αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Κολομβία στην μνήμη των θυμάτων της Τσαπεκοένσε διοργανώνουν οι Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες των δύο χωρών.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Βραζιλίας, αλλά και της Κολομβίας βρίσκονται σε συζητήσεις για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο διάστημα 22-25 Ιανουαρίου 2017, με τα έσοδα απ' τα εισιτήρια να προσφέρονται για την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των θυμάτων της Τσαπεκοένσε!

"Η ιδέα είναι να πραγματοποιηθεί φιλική αναμέτρηση με την Κολομβία, για όλα αυτά που αντιπροσωπεύει αυτός ο αγώνας. Οι εισπράξεις του φιλικού θα δοθούν στις οικογένειες των ποδοσφαιριστών, αλλά και των προπονητών που έχασαν τη ζωή τους στο αεροπορικό δυστύχημα", ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας της Βραζιλίας.

Παράλληλα, η "CBF" αποκάλυψε πως θα δωρίσει επιπλέον 1.300.000 ευρώ στη Τσαπεκοένσε προκειμένου να ξεκινήσει η ανοικοδόμηση του συλλόγου, ο οποίος ουσιαστικά ξεκληρίστηκε στην αεροπορική τραγωδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ: Όλοι παρόντες στον τελικό!
ΤΡΟΜΕΡΟ: Ροναλντίνιο και Ρικέλμε θα παίξουν στην Τσαπεκοένσε

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...