Συγκλόνισε ο Μαραντόνα! "Δεύτερος πατέρας μου ο Κάστρο"

Ο Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα αποχαιρέτισε με πολύ συγκινητικό τρόπο τον Φιντέλ Κάστρο ο οποίος έφυγε, πλήρης ημερών, από τη ζωή στα 90 του.

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Ντιέγο Αρμάντο Μαραντόνα αποχαιρέτισε με θερμά λόγια, γεμάτα αγάπη, τον Φιντέλ Κάστρο με τον οποίο είχε στενή φιλική σχέση.

Από το Ζάγκρεμπ όπου βρίσκεται για τον τελικό του Κυπέλλου Ντέιβις ο Ντιεγκίτο αφιέρωσε ύμνους για τον ηγέτη της κουβανικής επανάστασης που απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

"Μετά τον τελικό θα πάδω στην Κούβα για να αποχαιρετίσω το φίλο μου. Θα εξακολουθεί να μας καθοδηγεί από τον ουρανό μαζί με τον Τσε Γκεβάρα και Ούγκο Τσάβες" είπε αρχικά ο Μαραντόνα.

Εν συνεχεία τόνισε: "Οσοι πανηγυρίζουν για το θάνατό του, μου προκαλούν αηδία"! Είμαι πολύ λυπημένος γιατί πέθανε ένας φίλος που με βοήθησε πολύ, ένας μεγάλο σύντροφος. Για μένα ήταν σαν δεύτερος πατέρας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Η αθλητική πλευρά του Φιντέλ

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.