Τα πήρε άγρια με τον Βερόν ο Μαραντόνα σε φιλανθρωπικό αγώνα!

Τι κι αν έχει πατήσει τα 55 του χρόνια, ο Ντιέγκο Μαραντόνα κλήθηκε να παίξει σε φιλανθρωπικό ματς και κατάφερε να τραβήξει τα φώτα χάρη στον... καυγά του με τον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν!

Υποτίθεται ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα θα αγωνιζόταν σε φιλικό αγώνα για την Ειρήνη που διοργάνωσε ο Πάπας Φρανγκίστος. Ωστόσο μόνο... ειρηνικός δεν ήταν απέναντι στον Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν.

Οι δυο τους ήταν σε αντίπαλες ομάδες και κατά τη λήξη του ημιχρόνου ήρθαν κοντά και μίλησαν για μια φάση του αγώνα. Σύμφωνα με το ιταλικό "Gazzetta" κάποιος άκουσε τον Μαραντόνα φωνάζει "π@@@@@ γιε" προς τον Βερόν και τον πλησίασε δείχνοντάς τον με το δάχτυλο. Στη συνέχεια του είπε "θέλω να σου μιλήσω", αλλά ο Βερόν αδιαφόρησε.

Αυτό φυσικά έκανε έξαλλο τον Ντιεγκίτο και χρειάστηκε η παρέμβαση του Καφού για να τους χωρίσει. Ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί γιατί θύμωσε ο Μαραντόνα, αλλά οι διοργανωτές ισχυρίζονται πως εξαρχής δεν ήθελε τον Βερόν στο φιλικό. Οι δυο τους δεν έχουν και τις καλύτερες των σχέσεων.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...