Τέλος ο Βάλκε από τη FIFA

H Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ζερόν Βάλκε από τη θέση του Γενικού Γραμματέα για εμπλοκή του σε πιθανό σκάνδαλο με πωλήσεις εισιτηρίων στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η κρίση στα εσωτερικά της FIFA συνεχίζεται. Τελευταίο παράδειγμα αποτελεί η απομάκρυνση του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και δεξί χέρι του Ζεπ Μπλάτερ, Ζερόν Βάλκε, από τα καθήκοντά του, η οποία ανακοινώθηκε επίσημα τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/9):

"Η FIFA ανακοινώνει σήμερα πως ο Ζερόμ Βάλκε απαλλάχτηκε των καθηκόντων του, με την απόφαση αυτήν να έχει άμεση ισχύ μέχρι νεότερης ανακοίνωσης.

Η FIFA ενημερώθηκε για μία σειρά από ισχυρισμούς σχετικά με την εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα και ζήτησε επίσημη έρευνα από την επιτροπή ηθικής", αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, με το όνομα του Βάλκε να εμπλέκεται σε πιθανό σκάνδαλο που να αφορά την απόκτηση κέρδους μέσα από πωλήσεις εισιτηρίων στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Διαβάστε ακόμη:

Συλλήψεις μελών της FIFA από το FBI

ΕΤΣΙ ΕΚΛΕΒΑΝ: Οι 12 υποθέσεις που "καίνε" τα μέλη της FIFA

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.