Τέτοια γρήγορη αποβολή ΔΕΝ ξανάγινε!

Ο Φερνάντο Τόμπιο είναι ο ποδοσφαιριστής που συζητιέται περισσότερο από κάθε άλλον στην Αργεντινή τις τελευταίες ώρες λόγω της αποβολής του σε χρόνο... ρεκόρ. Δείτε το VIDEO!

Τέτοια γρήγορη αποβολή ΔΕΝ ξανάγινε!

Όταν ήταν παίκτης ο Πάολο Μοντέρο φημιζόταν για τη σκληράδα που έβγαζε στο χορτάρι και η οποία του είχε "χαρίσει" αρκετές κόκκινες κάρτες στην καριέρα του, πλέον όμως φαίνεται πως κάποιος τον... ξεπέρασε.

Ο λόγος για τον Φερνάντο Τόμπιο, τον 28χρονο Αργεντινό σέντερ μπακ της ομάδας του Μοντέρο, Ροσάριο Σεντράλ, ο οποίος σε εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γοδόι Κρους για το Κύπελλο της Αργεντινής έγραψε ιστορία.

Πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις 9 δευτερόλεπτα αφού σε ακριβώς αυτό το χρόνο μετά το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή, ανέτρεψε αντίπαλό του για να μην μπει στην περιοχή, και ο διαιτητής δεν είχε άλλη επιλογή από τον να στείλει πολύ πρόωρα στα αποδυτήρια!

"Ήταν παράξενο, μπήκα στα αποδυτήρια και δεν είχα καν ανάγκη να κάνω μπάνιο", δήλωσε ο Τόμπιο, ο οποίος είναι ο παίκτης που πήρε την πιο γρήγορη κόκκινη κάρτα στην ιστορία του αργεντίνικου πρωταθλήματος.

Η ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΦΕΡΝΑΝΤΟ ΤΟΜΠΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 9'' ΑΓΩΝΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK