Το απρόοπτο της χρονιάς με ποδοσφαιριστή σε live εκπομπή!

Ο στράικερ της Melbourne Victory, Μιτς Όστιν, πήγε να μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για την πορεία της ομάδας του και άντεξε μόνο μία ερώτηση πριν... αποχωρήσει (VIDEO)!

Το απρόοπτο της χρονιάς με ποδοσφαιριστή σε live εκπομπή!

Σε live εκπομπές έχουμε δει να συμβαίνουν τα... πάντα, όμως αυτό που έγινε το πρωί της Τρίτης στα στούντιο του αυστραλιανού "ABC" και συγκεκριμένα στην εκπομπή "News Breakfast" δεν έχει προηγούμενο!

Καλεσμένος ήταν ο 26χρονος φορ της Melbourne Victory, Μιτς Όστιν, με την δημοσιογράφο Georgie Tunny να του κάνει πρώτη ερώτηση αναφορικά με το πως περιμένει την αντίδραση της ομάδας του μετά την απώλεια του τίτλου την περασμένη σεζον και τον παίκτη να... παγώνει!

"Ναι, προφανώς θα πρέπει να... συγγνώμη, πρέπει να φύγω", πρόλαβε να πει, πριν αρχίσει να μουρμουράει κάτι περί ανάγκης του για τουαλέτα, με την παρουσιάστρια να το... σώζει κάνοντας γρήγορη πάσα στους παρουσιαστές της εκπομπής αλλά τον παίκτη να περνάει από μπροστά τους στο διπλανό πλατό!

Τι συνέβη; Όπως ενημέρωσαν οι άνθρωποι της εκπομπής, ο Όστιν υπέστη κρίση πανικού που κατάφερε να την ξεπεράσει λίγο αργότερα βγαίνοντας από τα στούντιο, με τους τηλεθεατές να δίνουν συγχαρητήρια στο κανάλι για τον τρόπο με το οποίο οι δημοσιογράφοι κατάφεραν να διαχειριστούν το "θέμα" και να μην προσβάλλουν την προσωπικότητα του αθλητή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK