Το μυστικό του Ιγκουαΐν, η καζούρα στην Μίλαν και ο κλώνος του Ζιντάν

Ο έρωτας που χτύπησε κατακέφαλα τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν, η τρέλα δίχως όρια για τον Μοχάμεντ Σαλάχ, το απίστευτο τρολάρισμα του Πέρισιτς και ο Γερμανός άσος που έγινε... Ζιντάν και βρήκε τον Ματεράτσι του! Ο Βαγγέλης Σταματόπουλος σας παρουσιάζει "Του κόσμου τα παράξενα" που σημάδεψαν το Σαββατοκύριακο!

Το μυστικό του Ιγκουαΐν, η καζούρα στην Μίλαν και ο κλώνος του Ζιντάν
GIANNIS BAIRAKTARIS

Η αθλητική επικαιρότητα "πλημμυρίζει" καθημερινά από ειδήσεις και γεγονότα από το διεθνή χώρο, κάποια εκ των οποίων πάντως είναι άκρως παράξενα και γαργαλιστικά και το Contra.gr αναλαμβάνει να τα εντοπίζει και σας τα σερβίρει στο πιάτο.

Για να γίνουμε σοφότεροι αλλά και να παίρνουμε και μερικές απαραίτητες ανάσες δροσιάς και διασκέδασης.

Πάμε να δούμε το Top-10 του Σαββατοκύριακου που πέρασε...

ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ, ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΑΣ

H περίοδος αυτή είναι χρυσή για τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και αυτό δεν έχει να κάνει μόνο με το γκολ του στο "Σαν Πάολο" κόντρα στην Νάπολι, το οποίο χάρισε ένα πολύτιμο τρίποντο στην Γιουβέντους σε ματς κομβικό για το σκουντέτο. Όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport" ένα από τα "μυστικά" της αναγέννησης του Αργεντινού στράικερ είναι η ηρεμία που απολαμβάνει πλέον στην προσωπική του ζωή έχοντας ξανά στο πλευρό του την Λάρα Βέτσλερ, με το ζευγάρι να είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και τον "Πιπίτα" να ετοιμάζεται το καλοκαίρι να γίνει για πρώτη φορά στη ζωή του πατέρας.

Το μυστικό του Ιγκουαΐν, η καζούρα στην Μίλαν και ο κλώνος του Ζιντάν
Το μυστικό του Ιγκουαΐν, η καζούρα στην Μίλαν και ο κλώνος του Ζιντάν

ΤΑ ΣΕΞΙ ΜΟΝΤΕΛΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ "ΔΑΓΚΩΤΟ" ΙΝΤΕΡ

Γνωρίζαμε την Έιπριλ Σάμερς ως μία από τις πιο ένθερμες οπαδούς της Ίντερ (είχε μάλιστα και... τρέλα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι), τώρα όμως μπαίνει στη ζωή μας και η Ίνες Τρόκια η οποία "χτύπησε" μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram λίγο πριν το κυριακάτικο ματς με την Κιέβο. "Μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Κιέβο. Παρά το γεγονός ότι έχουμε τιμωρημένους αρκετούς σημαντικούς παίκτες, είμαι σίγουρη ότι θα πάρουμε τη νίκη", έγραψε το 23χρονο μοντελο απο την Ιταλια (στο παρελθον εχει ποζαρει για τις αναγκες του Playboy) φέρνοντας γούρι στην ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Το σκορ έγραψε 5-0 για τους Μιλανέζους και η επιστροφή στην κορυφή της Serie A μετά από 11 μήνες είναι γεγονός...

Domani grande partita contro il Chievo. Nonostante alcuni giocatori importanti squalificati, sono sicura che porteremo a casa la Vittoria!! #inter #team #spalletti #amala

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inès Trocchia ♡ (@inestrocchia) στις

È possibile acquistare una copia tramite il link nella mia descrizione instagram. Ph @anadiasphotography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inès Trocchia ♡ (@inestrocchia) στις

Una piccola anteprima, a breve svelerò su quale rivista!! Vi piace??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Inès Trocchia ♡ (@inestrocchia) στις

ΤΡΕΛΑ ΓΙΑ ΣΑΛΑΧ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν σκόραρε στο 5-1 της Λίβερπουλ στην έδρα της Μπράιτον (παραμένει πρώτος σκόρερ της Premier League με 12 γκολ) ωστόσο ήταν για ένα ακόμα ματς εντυπωσιακός, δίνοντας γκολ στο πιάτο στον Φιρμίνο στο τρίτο γκολ των "κόκκινων" και ξεκινώντας τη φάση του δεύτερου γκολ. Πλέον είναι τόσο υψηλή η δημοφιλία του ώστε παίκτες της Μπράιτον να παίρνουν αυτόγραφα από εκείνον στο φινάλε του αγώνα ενώ και οι οπαδοί των "κόκκινων" έβγαλαν ένα τρομερό τραγούδι με πρωταγωνιστή τον ίδιο για να τον αποθεώνουν. "We bought the lad from Roma and he scores every game, he’s Egyptian and he’s brilliant and Mohammed’s his name. Mo Salah lalala Mo Salah lalala"...

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ

Ο Μο Φάρα είναι αγαπητός σε όλο το Νησί έχοντας φέρει τεράστιες επιτυχίες στην Μεγάλη Βρετανία στον στίβο, με χρυσά μετάλλια στα 5 και 10 χιλιόμετρα σε Ολυμπιακούς Αγώνες και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει κρύψει ποτέ ότι είναι φανατικός με την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά και με μια ομάδα συγκεκριμένα. Αυτή είναι η Άρσεναλ, με τον 34χρονο να δηλώνει "παρών" το βράδυ του Σαββάτου στο "Έμιρεϊτς" για το ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να τυγχάνει αποθεωτικής υποδοχής.

ΕΚΑΝΑΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΖΟ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ ΣΤΟ "ΖΕΣΤΑΜΑ"

Εκ διαμέτρου αντίθετες είναι οι πορείες των δύο εκπροσώπων του Μιλάνου στη φετινή Serie A αφού η Ίντερ βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση με 39 βαθμούς ενώ η Μίλαν έχει κατρακυλήσει στην 8η θέση με... 18 πόντους λιγότερους. Το δράμα μάλιστα των "ροσονέρι" συνεχίστηκε και στο ματς κόντρα στην Μπενεβέντο όπου ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις, με τις κάμερες του τηλεοπτικού σταθμού "Sky" να... τσακώνουν τον Πέρισιτς να σχηματίζει με τα χέρια του το τελικό 2-2 κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των παικτών της Ίντερ για το ματς με την Κιέβο.

Το μυστικό του Ιγκουαΐν, η καζούρα στην Μίλαν και ο κλώνος του Ζιντάν

ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ "ΔΙΠΛΟ" ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ... ΝΙΚΗΣ

Η Γιουβέντους "απαρνήθηκε" την παραδοσιακή ασπρόμαυρη ριγωτή εμφάνισή της στο ντέρμπι κορυφής με την Νάπολι, ωστόσο αποδείχτηκε γούρικη η κίτρινη που επέλεξε καθώς χάρη σε γκολ του Ιγκουαΐν απέδρασε με τη νίκη από τον ιταλικό Νότο. Δύο ημέρες αργότερα η Ιλάρια Ντ'Αμίκο, σύντροφος του Τζίτζι Μπουφόν, επέλεξε ένα ολοκίτρινο φόρεμα για να εμφανιστεί στην εκπομπή "Sky Calcio Show" όπου είναι συμπαρουσιάστρια και το γεγονός αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο στα social media...

Το μυστικό του Ιγκουαΐν, η καζούρα στην Μίλαν και ο κλώνος του Ζιντάν
Το μυστικό του Ιγκουαΐν, η καζούρα στην Μίλαν και ο κλώνος του Ζιντάν

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΚΡΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΑΛΛΑ ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η Μάντσεστερ Σίτι έκανε σούπερ ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο και πανηγύρισε την 13η συνεχόμενη νίκη της στην Premier League με "δράστες" τους Οταμέντι και Σίλβα, παρόλα αυτά υπάρχει και ένας παίκτης της Γουέστ Χαμ που θα κρατήσει μία όμορφη ανάμνηση από το κυριακάτικο ματς στο "Έτιχαντ". Αυτός είναι ο Άντζελο Ογκμπόνα, σκόρερ της Γουέστ Χαμ στο 45ο λεπτό, με τον Ιταλό αμυντικό να πανηγυρίζει στα 29 του χρόνια το παρθενικό του τέρμα έχοντας πάρει μέρος σε 144 παιχνίδια για την κορυφαία κατηγορία στα πέντε τοπ πρωταθλήματα. Μέχρι πρότινος είχε σκοράρει μόνο μία φορά στη Serie B με την Τορίνο, και άλλη μία με την Γουέστ Χαμ στο FA Cup.

ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΤΙ, ΕΧΕΙ ΤΑΤΟΥΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΕΑΛ

Ο Ντανίλο έχει κάθε λόγο να θεωρεί τον εαυτό του "ευλογημένο" ποδοσφαιρικά αφού το καλοκαίρι του 2015 μετακόμισε από την Πόρτο στην Ρεάλ Μαδρίτης και στις δύο χρονιές που έμεινε στους "μερένγκες" πανηγύρισε ισάριθμες κατακτήσεις Champions League. Τώρα βγάζει το... παντεσπάνι του στο Νησί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι ωστόσο η αγάπη του στους Μαδριλένους δεν σβήνει και αυτό φρόντισε να το δείξει με ένα τατουάζ που χτύπησε στο πόδι με το τρόπαιο του CL που πήρε τον περασμένο Μάιο στο Κάρντιφ. Η "αποκάλυψη" έγινε μάλιστα τυχαία στο πλαίσιο του αγώνα με την Γουέστ Χαμ, την ώρα που ο Βραζιλάνος έκανε προθέρμανση έχοντας βγάλει τη φόρμα.

Το μυστικό του Ιγκουαΐν, η καζούρα στην Μίλαν και ο κλώνος του Ζιντάν
© AFP/GETTY IMAGES

ΟΥΤΕ Ο "SUPER MARIO" ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΕ

Αυτή είναι η δεύτερη σεζόν του στην Νις, με την Μίλαν να αποτελεί πάντως την πολύ μεγάλη αδυναμία του Μάριο Μπαλοτέλι (ομάδα που υποστήριζε από μικρός και της οποίας φόρεσε τη φανέλα πριν λίγα χρόνια) και κάθε φορά που έχει την ευκαιρία, την παρακολουθεί είτε από την τηλεόραση είτε διά ζώσης με ταξίδι-αστραπή στην πατρίδα του. Το τελευταίο της παιχνίδι, όπου ισοφαρίστηκε στο 95' από την Μπενεβέντο (άποντη πριν το ματς) με γκολ του τερματοφύλακα (!) Μπρινιόλι, το είδε live από τον καναπέ του σπιτιού και δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πώς γράφτηκε τέτοιος εκπληκτικός επίλογος στο "Βιγκορίτο. Για αυτό άλλωστε ανέβασε και σχετικά videos στο Instastory όπου έγραψε τη φράση "Non ci credo" ( "Δεν το πιστεύω").

Ο ΓΚΟΡΕΤΣΚΑ ΕΠΑΘΕ... ΖΙΝΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ

Η κουτουλιά του Ζινεντίν Ζιντάν στο στήθος του Μάρκο Ματεράτσι στον τελικό του Μουντιάλ του 2006 έχει γράψει ιστορία, με τον "Ζιζού" να αποβάλλεται στο τελευταίο ματς της καριέρας του και την Γαλλία να χάνει στο φινάλε το τρόπαιο από τους Ιταλούς, στα πέναλτι. Έντεκα χρόνια μετά, παρόμοια φάση έλαβε χώρα σε ματς για την 14η αγωνιστική της Bundesliga, με τον Λέον Γκορέτσκα της Σάλκε να είναι ο θύτης και ο Σαλίχ Οζκάν της Κολωνία το θύμα, μόνο που δεν υπήρχε καμία αποβολή. Αιτία; "Ο διαιτητής ήταν ακριβώς δίπλα μου. Εάν θεωρούσε ηθελημένη την κίνησή μου θα με είχε αποβάλλει αμέσως. Ήθελα απλώς να σηκωθώ γρήγορα. Αναγνωρίζω ότι μπορεί να μοιάζει με κουτουλιά, όμως το σίγουρο είναι πως δεν υπήρχε πρόθεση να χτυπήσω τον αντίπαλό μου. Δεν με λένε Ζινεντίν Ζιντάν. Τέλος συζήτησης", είπε σε live τηλεοπτική του συνέντευξη ο 22χρονος Γερμανός διεθνής χαφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK