Το νέο άγαλμα για Μαραντόνα προκαλεί... ΣΟΚ και δέος!

Δέκα ημέρες μετά την παρουσία του στην κλήρωση του Μουντιάλ, ο Ντιέγκο Μαραντόνα έκλεψε την παράσταση στην Ινδία όπου είδε για πρώτη φορά το... νέο άγαλμά του (PHOTOS+VIDEO).

Argentine soccer legend Diego Maradona waves as he arrives at the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Argentine soccer legend Diego Maradona waves as he arrives at the 2018 soccer World Cup draw in the Kremlin in Moscow, Friday, Dec. 1, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Η πρώτη φορά που είχε επισκεφτεί την Ινδία ήταν το 2008 και από τότε ο Ντιέγκο Μαραντόνα είχε γοητεύσει τους πάντες, με αποτέλεσμα να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια εδώ και καιρό να τον ξαναδούν στα μέρη τους.

Τελικά, μετά από αρκετές αναβολές από την πλευρά του "Πίμπε Ντ'Όρο" (από τον Σεπτέμβριο και μετά) η επίσκεψή του στην Ινδία έγινε πραγματικότητα, και συγκεκριμένα στην Καλκούτα όπου έγινε αντικείμενο λατρείας από χιλιάδες άτομα.

"Δεν είμαι ο Θεός του ποδοσφαίρου αλλά ένας απλός ποδοσφαιριστής. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι ξανά στην Καλκούτα και έχω το δικό μου άγαλμα", δήλωσε ο Μαραντόνα, ο οποιός συνοδευόταν από την σύντροφό του Ρόθιο Ολίβα, με το άγαλμα προς τιμήν του να αποκαλύπτεται και να προκαλεί... πάταγο στα social media.

Αφενός γιατί οι Ινδοί δεν... τσιγκουνεύτηκαν και έφτιαξαν ένα άγαλμα προς τιμήν του ύψους 3 μέτρων και 65 εκατοστών και αφετέρου επειδή η εικόνα του δεν μοιάζει τόσο στον παίκτη που σήκωσε το 1986 το Μουντιάλ στο Μεξικό, αφού τον παρουσιάζει πιο χοντρό, πιο ηλικιωμένο και με διαφορετικό μαλλί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK